reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

anetka888 trzymam kciuki za mieszkanie ;) ja sie ciesze ze tak szybko nam sie udało bo juz mialam dosc tamtego wlasciciela oszusta, no i jak za takie małe to duzo płaciłam :) i nie musze sie prosic wlasciciela zeby laskawie oddzwonił jak cos sie dzieje , co za ulga psychiczna ;) no i nareszcie mam rowery w piwnicy a nie w mieszkaniu hehe ;)

mnie też czasami brakuje tutaj opcji "lubie to" hhehe

bajerów dla dziecki to jest tyle , ze mozna oszaleć :) mam jeszcze krzesełko do jedzenia w spadku ale musze do niego materacyk dokupic aaaa i na komode tez materacyk do przebierania ;)

pamietam jak za moich czasów były takie pokomunistyczne drewniane hustawki ktore mocowało sie na hakach w futrynie :) to był szał ...

reklama
Madziula widze ze wszystko podostawalas 'w spadku' :-D ale Ci dobrze:tak: ja prawie wszystko tez dostalam, ale i tak duzo musialam dokupic, bo niektore rzeczy mi sie nie podobaly:-p ale to chyba nie po bratanicy, nie? :)

Madziula widze ze wszystko podostawalas 'w spadku' :-D ale Ci dobrze:tak: ja prawie wszystko tez dostalam, ale i tak duzo musialam dokupic, bo niektore rzeczy mi sie nie podobaly:-p ale to chyba nie po bratanicy, nie? :)
nie nie, wiekszosc od kolezanki, która szybko musiała sie wszystkiego pozbywac .... po bratanicy to tylko mam krzesełko do jedzenia ;) aa no i rowerek, ale bedzie stał w piwnicy bo to tego to jeszcze jeszcze :)

a no i oczywiście wózek musze kupić :) to chyba najwiekszy wydatek z tego wszystkiego ;)

Ostatnia edycja:
witam
tyle piszecie że zapominam co mam napisać
co do proszku, ja tak do pół roczku prałam w dziecinnym proszku, ale wtedy byłam jeszcze w Polsce i tam się zaopatrywałam potem już prałam razem z naszym.Kosmetyki mamy z zwitsala i sobie chwalimy.Chusteczki mam również z zwitsala i są fajne bo nie takie mokre jak np z pampersa.Pieluch używam z Aldika, są świetne.

Z leżaczków jak miałam taki BRIGHT STARTS HUŚTAWKA ŚLIMACZEK do 11kg (2287849339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i byłam bardzo zadowolona , Szymek nawet długo się w tym huśtał.

anetka powodzenia z mieszkaniem, napewno w najbliższym czasie dostaniecie:)

a i wczoraj byłam na 3 rommelmarkach małemu nakupiłam dużo fajnych zabawek, za bezcen:)i jakieś pierdołki do domu.Ogólnie zakupy były owocne.

Pozdrawiam miłego wieczoru!

karola ja mam ten bujaczek i jest super, Tomek uwielbia te masaze :)))
co do moerwijku to mieszanka wybuchowa ;) jak wszedzie. tam prawie same bloki, ceny takie jak w calej hadze, zalezy od ilosci pomieszczen, wielkosci i czy jest wyremontowane.

karola82, na moerwijku pełno wszystkiego ( chodź turków nie az tak strasznie ) , ale zdecydowanie lepsze to niż spoerwijk :) dla mnie najwazniejsze to ze mam wszedzie blisko, rowerkiem i tyle. na nikogo nie musze sie ogladac;) to co mam pod reka to mam :)
co do cen mieszkan to ci powiem ze nie bardzo sie orientuje, ja mam to mieszkanie z gemeente a nigdy innych na moerwijku nie ogladalam wiec nie wiem jak to sie kształtuje. ja płace tyle samo co za to co wczesniej tylko prawie 2 razy wieksze i nowiutkie i to mi wystarczy :)

reklama
albo paul krugerlaan, tam to dopiero zmazuchowo.. capitol... hehehehehe masakra. ja sie chce calkiem z hagi wyprowadzic,bo juz na nich patrzec nie moge ;/

Do góry