reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Madziula spokojnie, upchaj wszystko w pokoju malej, a pozniej bedziesz po trochu wyciagac :) hustawka i lezaczek i tak przeciez beda stac w salonie, takze juz teraz mysl gdzie to ulokujesz hehehe :)
ja to juz nawet tygryska na biegunach/kolkach mam hahahaha bo okazja byla :p stoi sobie na szafie, musze zakryc zeby sie nie zakurzyl :)
ps. ostatnio jechalam kolo Twojego bloku, widze tam duzo mieszkan te huur, nie orientujesz sie jakie ceny??

reklama
jeju jaka slodka hustaweczka, od Madzi i rowniez ta z Fisher Prica... :)

Dzieki Bogu za marktplaats ! Jest lepszy niz nasze allegro ;p

Czytalam na raty tyle chcialm napisac i nie pamitam juz co.

Na odparzenia najlepszy SUDOCREM polecam. Uzywalam go przy Kubie i teraz tez jak narazie nie mialam problemow z odparzeniami. A jak bylam w ciazy to pod koniec mialam takie lekkie odparzenie pod biustem wystarczylo jedno posmarwanie i po problemie.

Ja niestety kkupowalam nowe mebelki bo nie wiedzilam ze na Marktplaats mozna dostac tak tanio uzywki. Tym razem postawilam na biale mebelki przy Kubie mialam drewniane rzezbione tez fajne i stoja w Polsce i sie kurza, te mamy z Ikei i sa naprawde solidne az jestem mile zaskoczona. Moze zrobie pozniej zdjecie naszego kacika to wrzuce. Pisalyscie kiedys o tych poscielach z allegro ja ja wlasnie mam jest bardzo ladna ale nic poza tym niby 100% bawelna ale wydaje sie jakas taka sztuczna w dotyku, ale co tam i tak Filip spi z nami :-)
Ktos pisal ale nie pamietam kto o baldachimie ja tym razem nie mam bo tyle sie naczytalam i nasluchalam ze to skupisko bakterii i kurzu ze zrezygnowalam i baldachim lezy w szufladzie :-)

Wogole to powinni wymyslic jakies zakladki na tym forum bo czasami jak napiszecie tyle, ze nie potrafie sie polapac pozniej gdzie skonczylam.

TheHague gratulacje ze wrocilas do wagi :-) Ja dzisiaj weszlam na wage to mialam 1.5kg mniej po mojej wyczerpujacej goraczce i nie jedzeniu przez 2 dni :-(

Wogole to w czwartek dostalam propozycje ogladania mieszkania z 2-go miejsca. Mam nadzieje ze tym razem sie uda zwlaszcza ze to 4 pokoje kazdy moglby miec swoj pokoik. Moze i ja bede sie za niedlugo pakowac tylko my nagrimadzilismy tyle rzeczy ze az sie boje ile mi zajmie przeprowadzka.

Aniu szkoda ze nie ma tutaj "lubie to" bo bym pod twoim wpisem tak dala. Podoba mi sie twoje podejscie do takiego wychowywania :-)

Madziula, fajna ta huśtawka:-D

Generalnie polecam Fisher Price, mają cudowne rzeczy, zwłaszcza huśtawki, foteliki/bujaczki itd. Szkoda, że to tylko do 9, czasem 12 kg. Mi szczególnie podoba się linia Rain Forest, urocza:-D

A co do Hagi, to ja nieługo będę mieszkać w Voorburgu;-) hehe

Oki, koniec gadania...wracam do pakowania pudeł:szok:

Zapomnialam dodac Madziula rewelacyjna hustaweczka. Mi to wogole sie tak podobaja rzeczy dla dziewczyne. Czasami ciesze sie ze nie mam dziewczynki bo bym chyba zbankrutowala. Musicie mi przyznac racje ze dla chlopakow nie ma tylu fajnych rzeczy zwlaszcza jak sa starsi.

reklama
Iguana Rain Forest jest suuuper, ale jak szukalam to byly same drogie na marktplaatsu :( ale ta co ja mam tez jest fajna, najwazniejsze, ze buja, gra, swieci na rozne kolory :) maja fajne edukacyjne zabawki z fisher price, ja mam prawie wszystko stamtad, przynajmniej wiadomo na co sie pieniadze wydaje i nie psuja sie tak szybko :)

Anetka masz racje, dla dziewczynek rzeczy sa bardziej 'sweet' hehe :))) no ale chlopcy to twardziele, im w wiekszosci wystarcza auta i pilka:-D

Do góry