No Madziu u nas tak samo, u nas jeszcze trzeba framugi pomalowac , bo mieszkanie dostalismy zupelnie gole , tak to juz jest z tymi socjalnymi, ze stoi tylko kuchnia i lazienka a reszta to juz czaruj sama Powiem Ci, ze te gazetki co ja mialam od poloznej z kuferka to niektore pokoiki nawet po 2000 tys EUR , ladnie to wyglada, ale mysle, ze ja moge sobie zrobic tak samo. W koncu nie maja tam jakis cudow na kiju, tylko wszystko dopiete na ostatni guzik i kwestia ladnej poscieli i baldachimu i juz to inaczej wyglada, na tez komode powinnam jeszcze dostac i jakies poleczki z kontenerkami wezme z ikei , ponaklejam jakies pactwo na sciany i bedzie lepiej niz w Prenatalu hehehe u Ciebie pewnie tez !
Sencilla, no wy mnie kusicie ta dziewczynka, moja kuzynka powiedziala , ze jak bedzie meisje to ona nam przysle ciuszki po Clarze, bo mala zalozyla moze raz czy dwa, wiesz ciuszki prostu z USA (COOL) haha no ale ja sie z pisiorkiem juz prawie pogodzilam i mysle, ze mi polozna wywrozy z USG za pare dni i sie potwierdzi.
A co ty masz z ta ciecierzyca ? Twoj maz mieli ciecierzyce zawodowo ? hihi , ja daje Ci approval, chetnie zjadlabym takie cudo, uwielniam cukinie mmm.. Ja jeszcze nie wiem co dzis zrobie, ale chyba spaghetti ze szpinakiem z sosem czosnkowo-serowym.
Sencilla, no wy mnie kusicie ta dziewczynka, moja kuzynka powiedziala , ze jak bedzie meisje to ona nam przysle ciuszki po Clarze, bo mala zalozyla moze raz czy dwa, wiesz ciuszki prostu z USA (COOL) haha no ale ja sie z pisiorkiem juz prawie pogodzilam i mysle, ze mi polozna wywrozy z USG za pare dni i sie potwierdzi.
A co ty masz z ta ciecierzyca ? Twoj maz mieli ciecierzyce zawodowo ? hihi , ja daje Ci approval, chetnie zjadlabym takie cudo, uwielniam cukinie mmm.. Ja jeszcze nie wiem co dzis zrobie, ale chyba spaghetti ze szpinakiem z sosem czosnkowo-serowym.
Ostatnia edycja: