reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Madziula ja tez mysle ze to torba na zabawki tak do powieszenia na box widzialam ze takie holendrzy tu maja.No a co do tych chusteczek to my takimi tapicerke myjemy. Podpaski sa ok a wszpitalu jak pisala SENCILLA dostaniesz wszystko:-).

Ja dzis na probe zakupilam chusteczki NATUSAN jak na razie milo sie zaskoczylam bo sa zupelnie bezzapachowe ,bez alkocholu ,nie kleja sie ,sa cieplutkie:-)no zobaczymy czy skora Tymka je polubi.

Madzilula sliczne biale lozeczko ,my tez biale mamy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
nana19 hehe dobre z tymi chusteczkami ;)

no białe bo jak juz odkupilismy białe mebelki no to by wypadało i białe lozeczko ;) chodz na poczatku myslalam zeby w kolorze drewna, ale potem mi przeszło ;)

Mi sie tez podobaja biale mebelki do pokoiku:tak: ale mam drewniane wszystko:-D skusilo mnie lozeczko z wyrzezbionymi gwiazdkami, wygladalo tak slicznie, takze juz by nie pasowala biala szafa i komoda do drewnianego lozeczka :D

bo to tak jakoś , ładnie i elegancko wygląda :) zreszta jak wchodze do prenatala to tam tylko białe ;)

chodź nie powiem bo jak przegladam nieraz gazety ciązowe ;) to jak tam wystroją pokoj to mozg staje, tylko ze z 1000 e trzeba dac hehe

wiecie co oni nas w bambuco robia ,wlasnie czytam sklad chusteczek pampers no i napisane tu jest( na opakowaniu) ze bez mydla ,bez alkoholu.czytam sklad a tam" ,fenoxietanol,phenoxyethanol,benzyl alkohol ,no i skladniki uzywane do produkcji mydla :szok: :szok:

Ostatnia edycja:
O Madzia ulala widze , ze jest i wanienka i malownie w trakcie, bardzo ladne lozeczko, jak noweczka, az szkoda za takie przeplacac, naprawde. My juz mamy pomalowane latexem bialym i sie teraz zastanawiam czy klasc tapete czy tylko przyzdobic pokoj np. stickerami na sciane z jakims drzewkiem, ptaszki te sprawy.

Nana
:szok:no niestety w produkcji teraz stosuje sie wszystkie chwyty jak to Sencilla napisala, a jak w Polsce pomysle o tym skandalu z sola techniczna brrr... Na szczescie z Holandii wycofali juz polskie dostawy. W Polsce nadal zmowa milczenia konsument g.. warty.

A to moja sentymentalna wystawa. Pomyslicie moze ze jestem jakas stuknieta, ale coz, takie mam teraz hobby :D
2012-05-01 14.28.46.jpg2012-05-01 14.28.31.jpg2012-05-01 14.28.19.jpg

Jeszcze pamietam ze ostatnio byl chyba temat prawa jazdy. Moj Mehdi wrocil wlasnie z proefles , bo jego tunezyjskie bylo tymczasowe i tu musi robic. Pakiet z ksiazkami , 25 godzin jazdy plus egzanim kosztuje 1200 u nas w Tholen. Podoba wam sie moja wystawa ? :D

Ayni, wystawa przepiekna.
ja tez przy pierwszym dziecku takie rob:eek:ilam, moglam sie wpatrywac godzinami :)
wiesz, tak sobie mysle, ze jak bedziesz miala dziewczynke, to moge Ci odpalic kombinezonik rozmiar 68.:no:
tye buziaczki sa autorstwa Tosi.:rofl2:

Ayni tak sciany gołe , bo to jest nowe mieszkanie wiec wszystko było surowe, w maju jade do polski ,przywioze tapete i bedzie wielkie tapetowanie :) jak ostatnio poszłam do prenatalu to widziałam prawie identyczne łoze jak to co kupiłam, cena 299 e hehe szok normalny :) widze tez masz wanienke na stojaku :) mi kolezanka odsprzedała z bebejou za 10 e cały komplet z wiaderkiem, a patrzylam na nowki 80 e :)
bardzo śliczne masz ubranka, ja ciuszki zostawiam na sam koniec bo ponoc w polsce juz czekaja a nie chce niepotrzebnie za duzo nakupić :)
tez masz sliczne białe lozeczko :)

reklama
ja mam lozeczko po moich starszych coreczkach, kolor ciemne drewno, a komodka biala. To nic, ze do siebie nie pasuja, komodka byla funkcjonalna i w miare niedroga, wiec to zdecydowalo. Lili to nie przeszkadza :tak::-D
Anetka, dzieki za priv, jak bedziesz cos wiedziala, to daj znac.
Wiatraczek, dzieki za priv, odpisze Ci, jak bede miala troche wiecej czasu.

co dzis na obiad, dziewczynki?
ja wymyslilam kawalki cukinii, baklazana, papryki panierowane w mace z ciecierzyce i nastepnie smazone. co Wy na to? jakos sie ta potrawa nazywa, to z kuchnii hinduskiej, ale zapomnialam, jak...

Do góry