Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ja mam egzeme i musze niestety stosowac krem apteczny bo po innych wyglądam jak ząbi w dodatku gdy się urodziłam miałam skaze białkową i jestem alergikiem, oprócz tego ze na pokarmy to jeszcze problemy z zatokami całe zycie i katarem teraz jakos na starosc odpusciło wiec ja chyba nie bede eksperymentowac bo raczej jest ogromne ryzyko ze moje dziecko bedzie alergikiem, ja jestem po mamie ;( u nas to rodzinne i po tym co piszecie raczej napewno bede prała w specjalnych srodkach
dzisiaj odebrałam blije doos z prenatalu były tam pampersy new born i chusteczki z pampersa, z tego co widze odradzacie te chusteczki , ok, ale czy te pampery sa dobre na poczatek?? bodajże new born jedynki (2-4kg) mam kupon i własnie chcialabym sie upewnic zanim zakupie zapas na chusteczki tez jest kupon ale teraz nie jestem pewna czy warto
cos miałam jeszcze pisać ale w tym nadmiarze postów nie pamietam
dzisiaj odebrałam blije doos z prenatalu były tam pampersy new born i chusteczki z pampersa, z tego co widze odradzacie te chusteczki , ok, ale czy te pampery sa dobre na poczatek?? bodajże new born jedynki (2-4kg) mam kupon i własnie chcialabym sie upewnic zanim zakupie zapas na chusteczki tez jest kupon ale teraz nie jestem pewna czy warto
cos miałam jeszcze pisać ale w tym nadmiarze postów nie pamietam