reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Zjadlam sobie obiadek. Moj Kuba wlaczyl sobie gre, Filip spi caly czas a ja dalej z laptopem na kolanach. Jak bylam w ciazy kazdy mi mowil ze jak pierwsze dziecko bylo grzeczne to drugie da mi popalic ale drugie jeszcze bardziej grzeczne. :-)U nas sie tak rozpadalo ze niestety nic nie wyjdzie z planow na wypad na miasto :-(

Dziewczyny napisał że to firma Hauck Traxx :)

Niestety też nie znam tej firmy.

Dziewczyny, ale Wam fajnie się spotykać. Moja AnnJ zajęta w najbliższych dniach, bo ma gości. (Paskuda jedna! ;-) :-D )

Na piątek umówiłam się na spacer z jedną dziewczyną też from Poland, którą tutaj całkiem przez przypadek poznałam. Na co się bardzo cieszę:-) A już niedługo wyruszam do Hagi, to mam nadzieję, że się jakoś uda spotkać z Forumowiczkami-Hagowiczkami :-)

Ostatnia edycja:
Iguana czekamy na Ciebie :tak: szkoda ze nie bedzie Cie juz teraz, bo ja robie jak co roku babskie spotkanie na Scheveningen na rozpoczecie sezonu :-D w tym roku babskie spotkanie + dzieciaczki :cool2: ale jak sie ociepli, to mysle ze bedziemy czesciej takie wypady organizowac :)
ps. Voorburg jest calkiem blisko mnie, moze nie rzut beretem, ale tez niedaleko :)

Sencilla sprawdzilam polaczenia pociagiem, Amsterdam Sloterdijk - tam bym miala przesiadke, ale wspominajac ostatnie zderzenie pociagiem to raczej przez jakis czas do pociagu nie wsiade heheheh, ale mysle ze jak Tomek troche podrosnie i bedzie mial chociaz z pol roczku to mozemy cos pomyslec i sie spotkac, ja bardzo chetnie :)

A mi moj T cisnienie podniosl bo przyszedl do domu po 4.5h (byl u mechanika) i mi mowi uberaj dzieci bo jedziemy do sklepu. Owszem umawialismy sie na miasto ale nie o 17 gdzie sklepy otwarte do 18 i do tego deszcz pada. Strasznie mnie wkurzyl a ja sie nie dam i wymiana zdan byla :-) Wkoncu pojechal sam pewnie jak wroci to bedziemy dalej meczyc rozmowe:wściekła/y:

Nici z wózka, jednak nie ma skrętnych kół, znalazłam go na necie :( napisałam do tego pana w sprawie tych kół to zamiast mi odpowiedzieć to napisał ze mam przyjechać :( turek jakiś :( dałam sobie spokój :)

Madzia spokojnie jak planujesz wydac 150 EUR to znajdziesz mnostwo wozkow , a w do ilu kilometrow szukasz? Moze moge Ci jakos pomoc hihi :)

Ayni, nie musi byc koniecznie 150 e , moze tak do 250 e ...... i to tez sie nie pali, mam jeszcze czas, myslalam poprostu ze to fajna okazja, ale jak mam potem narzekać to wole sie wstrzymac ;) zastanawiam sie tez nad opcją kupna w pl ;)

reklama
Do góry