reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
sencilla 3w1 ? bo ja mysle o combi a nie pojedynczym narazie znalazlam joolz ale 2w1 za 200 e
TheHague super by bylo no narazie poczekam
TheHague super by bylo no narazie poczekam
Madzia wlaczylam Ci filtry na Musty i jest cale zatrzesienie na marktplaats
Marktplaats.nl - mutsy combiwagen - Vind mutsy combiwagen op Marktplaats.nl
mozna wybierac i przebierac
A co do zakupu w polsce, bo ja tez sie zastanawialam, ale w sumie za lepszy wozek tez trzeba zaplacic, tutaj placisz i wiesz za co, bo jednak marka = jakos a w Polsce to roznie bywa, zaplacisz za nowy 1600 ,niech sie cos zepsuje to ciezko bedzie zawiezc do PL na gwarancje. A tutaj kupisz dobra , zaufana marke z markplaats w dobrej cenie i jeszcze nie trzeba taszczyc z PL .
Marktplaats.nl - mutsy combiwagen - Vind mutsy combiwagen op Marktplaats.nl
mozna wybierac i przebierac
A co do zakupu w polsce, bo ja tez sie zastanawialam, ale w sumie za lepszy wozek tez trzeba zaplacic, tutaj placisz i wiesz za co, bo jednak marka = jakos a w Polsce to roznie bywa, zaplacisz za nowy 1600 ,niech sie cos zepsuje to ciezko bedzie zawiezc do PL na gwarancje. A tutaj kupisz dobra , zaufana marke z markplaats w dobrej cenie i jeszcze nie trzeba taszczyc z PL .
Ostatnia edycja:
anetka880
Fanka BB :)
Ja zamowilam wozek na allegro i przyslali mi go tutaj, ale ostatnio ogladalam na marktplaats i zaluje ze nie zamowilam uzywanego za polowe ceny bo sa naprawde fajne a wiem ze dziecko wozka nie niszczy.
nana19
Witajcie popludniow -wieczorowo.My bylismu ogladac 2 mieszkania ,porazka ,bleeeeeeeeeee.W tym pierwszym mieszkaja jeszcze polacy ,smrod ze ledwo opanowalam odruch wymiotny ,schowalam nos w Tymka a on nie mial gdzie to sie rozplakal.Akurat cos gotowali chyba zgnile zaby.Drugie to klitka gdzie z ulicy wchodzi sie odrazu do pokoju,ach wogole szkoda pisac wole zapomniec co widzialam.Po tych przezyciach milo bylo wrocic do naszego jasnego domku.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni zaraz bede szperać, a przed chwila wróciliśmy do domu i tararraram, zakupiliśmy piękne białe łoże z materacykiem za 35 e od takich miłych starszych holendrów no to został tylko wózio
Iguana_
Ja też szperam ostatnio po marktplaats'u i niedzieli. Szukam fajnego baby-walkera, może być używany. Coś nawet już wstępnie wypatrzyłam
reklama
Madzia wow bardzo sie ciesze, pamietam jak my wnieslismy nasze okazyjnie kupione lozeczko to caly wieczor przesiedzielismy w pokoiku dla dziecka i sie na nie patrzylismy A gdzie bedziesz kupowac posciel , ochraniacz itd ? Tutaj w NL? Bo ja mysle, czy poscieli nie sciagnac wlasnie z PL bo maja takie paki po 15 elementow z baldachimem po 330 PLN i niektore ladne, lagodne wzory, inne z kolei to taka polska tandetka kolorowa i krzykliwa.
Ja jeszcze musze komode skombinowac, ale mamy dostac od znajomych , a jak nie to kupie w IKEI
Mamy rowniez taka lampke - serduszko z IKEI na scianie i duza lampe wiszaca z Nintje .
Ja jeszcze musze komode skombinowac, ale mamy dostac od znajomych , a jak nie to kupie w IKEI
Mamy rowniez taka lampke - serduszko z IKEI na scianie i duza lampe wiszaca z Nintje .