reklama
anetka880
Fanka BB :)
Sencilla do Krakowa jest od czerwca Eurolot juz chyba Iguana pisala o tym i sa tanie bilety bo Wizzar tez lata ale trzeba na fajana promocje trafic a Eurolot ma stale ceny
jejku ale macie tempo:-)... przeczytalam ale juz nic nie pamietam... troche zakrecona jestem bo juz jedna noga w aucie a druga sie jeszcze pakuja a tak wogole to jeszcze musze byc mama, pracownica i zona mojego meza co podobnie jak ty Sencilla tez czasami ma takie reakcje alerginczne jak twoj /uczulony na to co do niego mowie/
ach pamietam jeszcze ze chorowitka chcialam zyczyc zdrowka!!! a mama po wizytach gratuluje pozytywnych wrazen...
uciekam - musze jeszcze zorganizowac wstepnie urodziny Erniego.../rezerwacje,zaproszenia/
ach pamietam jeszcze ze chorowitka chcialam zyczyc zdrowka!!! a mama po wizytach gratuluje pozytywnych wrazen...
uciekam - musze jeszcze zorganizowac wstepnie urodziny Erniego.../rezerwacje,zaproszenia/
dzięki dziewczyny, właśnie jak będę w pl to Szymkowi zrobie dowód osobisty bo jest na 5 lat, wcześniej tego nie wiedziałam.Za to teraz muszę jechać dotej ambasady i zrobić mu paszport.
Sencilla od października będą loty z Amsterdamu bezpośrednio do Rzeszowa za 150zł w jedną stroneAle niewiem czy kierunek Rzeszów Cię interesuje.
Sencilla od października będą loty z Amsterdamu bezpośrednio do Rzeszowa za 150zł w jedną stroneAle niewiem czy kierunek Rzeszów Cię interesuje.
Iguana_
Iguana a z jakich linii kupiliscie?bo nas najbardziej do krakowa interesuje...
Dokładnie tak jak anetka napisała. Od czerwca ruszają nowe tanie linie Eurolot Amsterdam-Kraków. Jeszcze lata Wizzair, ale oni Eindhoven-Katowicie/Pyrzowice i trzeba dokupować busika Wizzaira do Krakowa.
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Pędzicie, pędzicie . Mi się przysnęło troszkę i tyle już do nadrobienia. Mi się marzy, że ktoś otworzy loty Rotterdam-Wrocław , no ale cóż, całe szczęście, że jest Eindhoven-Wrocław. Mamy nadzieję, że w grudniu skorzystamy z opcji latania, zamiast męczyć się w aucie. Tylko, czy pół roczne dziecko będzie mogło lecieć samolotem?
anetka880
Astrid ja lecialam pierwszy raz z Kuba jak mial roczek, ale widzilam takie niemowlaczki lataja. A mi sie marzy lot Amstaeerdam-Katwice co prawda jest Eindhoven-Katowice ale 150 km musze dojechac. Z lotniska w Katwicach mam 15 min drogi do domu, kiedys byly loty z Amsterdamu do Krakowa z Lufthansa tez nie za drogie.
Gosiu widze ze maly grzeczny bo nawet czas na forum masz :-)
Gosiu widze ze maly grzeczny bo nawet czas na forum masz :-)
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A to dobrze . Bo mamy już dość jeżdżenia cały dzień samochodem. Tak to chwila, moment i pije się herbatkę z rodziną.
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nie no, dziewczyny heh spuścić was na chwile z oka , a tu już tyle napisane ze hej mam mętlik w głowie
anetka888 auto kupione?? nie wiem czy doczytałam ....
w ogóle to sama nie wiem o czym ja czytałam
anetka888 auto kupione?? nie wiem czy doczytałam ....
w ogóle to sama nie wiem o czym ja czytałam