reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Kobietki kto nie byl to polecam... tym bardziej ze teraz jest tamatyka polska - mam zdjecie tez z pudzianem hihi...wogole fajnie tam bylo - to juz moj 2 raz...:tak: - corpus po drodze tez widzialam i tylko sie pousmiechalam bo pewnie tez nawet bym nie pomyslala ze tam mozna wejsc...:-p

Anp ja mam 32:sorry:
Karola kolor jest moj wlasny-experymentalny dzis rano...:-D bo tamten mi sie splukal i taka wsciekla caly tydzien chodzilam ze rano wsadzilam glowe do plukanki z fioletem /taki do pepka/ i taki efekt mi wyszedl...:cool2:

reklama
Jak na razie jest grzeczniutki, bawi się z nami, a w ogródku biegał za Agatem (naszym "starszym" psem). Śmiesznie to wyglądało, bo tak fajnie podskakiwał jak żabka:-D
Coraz częściej udaje nam się w pore wynieśc go na dwór i tam robi siusiu, niestety z kupka jest trochę gorzej, ale na dole mam panele i kafelki więc wszystko łatwo się sprząta.
Musimy go dziś troszke wymęczyć zabawą zanim pójdziemy spac o 23.00 - może wtedy prześpi grzecznie do 6.00:-D

Dziewczyny super fotki wstawiacie, ja nie mogę sie takimi pochwalic - jedynie teraz te z pieskiem:-)
Keukenhof - moje marzenie od pierwszego dnia przyjazdu tutaj, jak narazie nie spełnione. Może za rok nam się uda - z małą w wózeczku.

z grzecznością po mamie poszedł :-D:-D:-D

Aniu dla mnie efekt powalajacy :tak::tak:

Nana a dobrze sie prowadzi ten wózek jedna reka? zwrotny jest?

Iskierka jak mala sie urodzi to bedziesz sie bawic aparatem;-)

Magda nam tez sie podobalo imie Martyna :tak:

My bedziemy miec na 99% Milemnke (chodz ja wolalam Pole) :tak: Glosowalismy i Michas z tata mnie przeglosowali:eek::sorry::tak:

anp, nie przejmuj się teściową. Jakoś to przetrwasz. Potem wracasz tutaj i będzie spokój. Ja tak mam z własnymi rodzicami. Całe szczęscie mieszkamy daleko od nich;-) A synuś rośnie jak na drożdach!
Co do pytania to janek ma chyba ponad 70 cm, bo na ostatniej wizycie w CB miał prawie 70 cm.

AniaHaven, śliczne wiosenne fotki. My też się wybieramy do Keukenhof....może w następny weekend.

Dzisiaj zaliczyliśmy kolację w restauracji z okazji naszej 2-giej rocznicy ślubu, troche z opóźnieniem...ale wcześniej czasu nie było.

A tutaj kolejne foty z Polski...Kapiel Janka w warunkach polowych;-) i inne...

2012-04-04 Wielkanoc 249.jpg2012-04-04 Wielkanoc 250.jpg2012-04-04 Wielkanoc 261.jpg2012-04-04 Wielkanoc 278.jpg2012-04-04 Wielkanoc 298.jpg

Ja mam wozek troche podobny do tako(albo taco, nie pamietam jak nana napisala ta firme, ale to jest prawie to samo co firma dorjan), kupowalam od nich stelaz pod fotelik do mojego wozka i calkiem fajny jest, bardzo zwrotny i dosyc fajnie sie prowadzi go jedna reka:tak:

karola ja chcialam miec Oliwie albo Milenke :-D ale wyszedl Tomus heheh :cool2:

Dziewczyny!!!! Jakie plany na dzien krolowej? Ciezaroweczki pewnie w domach :happy:, a reszta? :rofl2:

a ja mam pytanie z innej beczki. Ile placi sie ubezpieczenia w przyblizeniu w NL za autko moze ktoras ma tak rocznik 2006/08. Bo sprzedajemy nasze na PL blachcach i chcemy kupic na zoltych i chcialbym sie zorientowac o cene ubezpieczenia. Slyszalam ze niektore ubezpieczlanie uwzgledniaja Polskie znizki.
Musze sie pochwalic ze jutro jade ogladac autko dla siebie male i tanie w okolice Hagi Rijswijk
aniu zdjecia jak zwykle sliczne.Mi osobiscie bardziej sie podobasz w tym kolrze:-) My sie wybieramy za tydzien do Keukenhof jezeli pogoda dopisze. Widze po zdjeciach ze w tym roku rowniez ladnie ja bylam 2 lata temu w dzien Krolowej.

Ostatnia edycja:
anetka888 ubezpiecznie za auto zalezy rowniez od tego ile kilometrów jedzisz w roku :) i marka ma tez duze znaczenie :) wiec po samym roczniku sie nie dowiesz za wiele :) no i lata bezwypadkowej jazdy maja ogromne znaczenie :) tak , wiele ubezpieczalni przyjmuje polskie znizki :) ja mam w anwb i nam uznali :)

reklama
Do góry