reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

My wlasnie dotarlismy do domu ze spacerku:-)

nana ja sluchalam tych rozmow.

Ja od zawsze planowalam wczesnie miec dzieci bo moja mama mial 20 lat jak mnie urodzila i fajnie jest miec mlodych rodzicow. Zawsze tez mowilam ze chce min 2 dzieci bo sama jestem jedynaczka i teraz bardzo bym chcila miec rodzenstwo niestety juz za pozno. Ja zaliczylam wpadke z pierwsza ciaza jak mialam 19 lat czego nie zaluje :-)Jednak teraz bylo inaczej planowalismy miec drugie dziecko tak zeby bylo max 4 lata roznicy. Jednak wyszlo ze jest 5 lat lat roznicy i tez ta decyzje przekladalismy bo caly czas cos tak jak pisalyscie ale naszczescie mam juz sawoja wymarzona dwojke. MOze kiedys jeszcze jedno kto wie.

Ostatnia edycja:
reklama
P1080825.jpgA to nowa fotka Alusia.
Hej!
Czytam co piszecie i nie nadazam,no i jakos nie wiem co pisac.....
My za tydzien do Pl sie wybieramy i powoli bede musiala nas pakowac,troszke mnie to przeraza,,,,oczywiscie nie podroz do pl ale pokonanie 400 km od tesciow do mojego ojca.:shocked2:po polskich drogach i raczej w dzien z dzieckiem,,,,jak to zrobimy to jeszcze nie wiem.
Troszke sie tez zaczelam denerwowac bo tesciowa przez skyp ciagle mi jakies swoje rady daje,ktroe mi wogole nie sa potrzebne,i caly czas cos.Mam nadzieje ze dam rade te pare dni u nich,,,dzis np.mi powiedziala ze Alex po jedzenieu to chyba nie powinien za duzo pic,bo mu dawalam akurat.Ostatnio sie ze mna klocila o wiek mojego ojca,co jak co ale chyba wiem lepiej.Po prostu smieszne sie to juz robi.Dzis mi tez powiedziala ze Alex jest maly,jesli chodzi o wzrost i zeby tylko urosl i nie byl taki maly jak ja,...po prostu myslalam ze wyjde z siebie,..
A co do dzieci to tak szybko nam rosna ze jestem w szoku,Alex juz sam na nozkach staje jak sie za cos zlapie,jak sie obudzi to w pare sekund siadzi i wogole jestem w szoku.
Iguana Janek to juz taki duzy,,ile ma wzrostu???
Sencilla Liljanka sliczna,a dziewczynki z chlebkiem .....sweet!:happy:
Nana synus duzy,a do kogo podobny,mamy czy taty???Wreszcie mozemy Cie tez zobaczyc.:-)

Dziewczynom w ciazy powodzenia,,,,,nie przejmujcie sie kilogramami,kazdy organizm jest inny,a wazniejsze zeby jesc i dzidziulki dobrze sie rozwijaly,a o kilogramach pomyslicie po porodzie.

Anetka masz fajnych przystojniakow,,,,jeszcze coreczka by Ci sie przydala,co???A pisalam Ci juz jestes moja imienniczka i w podobnym wieku jestesmy....
Aniu Tobie to dobrze z babciami,pewnie masz fajna tesciowa.
Robale jak sie czujesz????Bez maluszkow....jednego zostawilas,??nie wiem czy dobrze pamietam.
Iskierka a jak Twoj nowy domownik??
JUz zapomnialam reszte,pozdrawiam Was wszystkie!!

Ostatnia edycja:
Wiem o co wam chodzi ze to moze byc niesmaczne.My wczoraj z mezem ogladalismy sobie takie filmiki i jedne byly bardzo smieszne ale jeden to nam tez wydal sie bardzo niesmaczny.To byla rozmowa jakiejs chorej psychicznie kobiety z panem z elektrowni.Po tym juz nam sie to nie podobalo.Powiem wam ze mi taka sytuacja sie naprawde przydazyla z babciom.Mieszkalam jezszcze wtedy w internacie ,zadzwonilam do domu i rozmawialam dluzsza chwile z babcia ,wszystko mi opowiedziala co chcialam wiedziac.W koncu pytam czy wie z kim rozmawia a ona na to ze nie i pyta mnie a kto mowi.No nie wiedzialam czy sie smiac czy byc zla bo opowiedziala mi wszystko ze szczegolami a mogl to byc ktos obcy i co?

anp wszyscy mowia ze Tymek to caly tata.Super ze Alex juz staje i widze ze wesolek z niego:-)

Ostatnia edycja:
Apn, smutno Ci powiem w domu, ostatni dziś rano poszedł. Na szczęście z każdym mam kontakt, także piszą mi co i jak. ale to nie to samo, choć bliżej wakacji planuje je odwiedzić:-)

Iskierka mój tzn Twój synuś nie broi Wam?

hejka kobietki...

Ja sie dopiero z wami teraz witam ale caly dzien spedzilismy w 4kobitki /ja -moja mama-tesciowa i Karina/ w KEUKENHOF...
Anp wcale nie jest fajna:-p no ale coz..tego nie da sie wybrac nie?
Ja tez planowalam miec conajmniej 2 przed 30-stka a sie z trojka wyrobilam i :-Djestem bardzo szczesliwa z tego powodu,nie wyobrazam sobie innego zycia... my tez sie powoli przygotowujemy z Karcia do tego wyjazdu bo chce pare rarytasow z NL cioci zabrac;-) przed nami jakies 1100km ale damy rade...

a to foteczki - pogoda byla piekna,niebieskie niebo i sloneczko...ale padam z nog:-D

Załączniki

• P4230045.jpg
    P4230045.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 31
  • P4230167.jpg
    P4230167.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 28
  • P4230217.jpg
    P4230217.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 30
  • P4230182.jpg
    P4230182.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 28
  • P4230190.jpg
    P4230190.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 30
  • P4230114.jpg
    P4230114.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 29
  • P4230020.jpg
    P4230020.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 30
  • P4230153.jpg
    P4230153.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 28
  • P4230033.jpg
    P4230033.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 35
Witam wieczorowo

A my dzis bylismy na kermisie, i nie bylo az tak zimno;-)

Aniu ale pieknie ci w tym kolorze:tak::tak: Dla mnie jestes wyrazniejsza niz w blondzie :tak::sorry:
Nana ale z ciebie laseczka ,ja tez pamietam pierwsza fotke:tak:
Ayni extra wózeczek i za tak kaske:szok::tak: Imie tez fajne :tak:
Robale nie badz smutna ,twoje dzieci maja na pewno fajne domki:tak:
Anp przystojniak z Alexa:tak: tesciowych sie nie wybiera:sorry: niestety.....
Sencilla ale pyszny chlebek mniam ,mniam:tak: Leseczki z was niezle:happy:Lileczka slodziutka jak zawsze:tak:
Iguana mile wspomnienia z pl:happy: Janek szczescliwy w ramionach dziadków..
Nana a ty jaki masz wózek? tez fajny:tak:

Kto tam jeszcze co pisal??? juz nie pamietam za bardzo:sorry:

reklama
Iskierka mój tzn Twój synuś nie broi Wam?
Jak na razie jest grzeczniutki, bawi się z nami, a w ogródku biegał za Agatem (naszym "starszym" psem). Śmiesznie to wyglądało, bo tak fajnie podskakiwał jak żabka:-D
Coraz częściej udaje nam się w pore wynieśc go na dwór i tam robi siusiu, niestety z kupka jest trochę gorzej, ale na dole mam panele i kafelki więc wszystko łatwo się sprząta.
Musimy go dziś troszke wymęczyć zabawą zanim pójdziemy spac o 23.00 - może wtedy prześpi grzecznie do 6.00:-D

Dziewczyny super fotki wstawiacie, ja nie mogę sie takimi pochwalic - jedynie teraz te z pieskiem:-)
Keukenhof - moje marzenie od pierwszego dnia przyjazdu tutaj, jak narazie nie spełnione. Może za rok nam się uda - z małą w wózeczku.

Do góry