reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Gosiu ogromne gratulacje.

iskierka już z rodzinką pojechała. muszę wam powiedzieć, że mili ludzie :tak::tak:, rzadko się takich spotyka. wiem że oddałam w dobre ręce, starałam się trzymać dzielnie ale i tak nie wytrzymałam poryraczałam się, dziwne uczucie przyjmować poród a później maluchy oddawać, mimo iż to są psy dla większości dla mnie to oddanie dziecka.

reklama
Robale oj , ja Cie swietnie rozumiem, ja uwazam, ze zwierzeta sa jak czlonek rodziny. Sa po prostu mniejsze i troche bardziej kudlate niz my, nieco mniej potrafia, ale maja uczucia i rozumieja. Ja bylam wychowana z owczarkiem niemieckim , a moj mlodszy brat w Polsce ma kundelka, kiedy piesek sie na wigilie zgubil, mama probowala go pocieszyc prezentami, a on tylko plakal i mowil , ze chcialby tylko aby jego brat Ziutek wrocil . Na szczescie wrocil :) Niestety taka kolej rzeczy wszystkich nie mozecie zatrzymac, ale wazne ze dajecie troche szczescia innym :) No i fajnie, ze mialyscie spotkanko, troche odskoczni od nowych dziewczyn i stresow z tym zwiazanych.

AnnJ, "Żon ze Stepford" nie widziałam w całości, ale słyszałam że dobre. Nicole Kidman tam gra, a ona jest dobra.

Ja polecam z rzeczy, które ostatnio widziałam film "Przypadek 39" (thiller/horror z Renee Zellweger).
http://www.filmweb.pl/film/Przypadek+39-2009-318437

A do czytania Danutę Wałęsę "Marzenia i tajemnice"
http://www.empik.com/marzenia-i-tajemnice-walesa-danuta,p1045593935,ksiazka-p
oraz książkę "...mój diabeł stróż"
http://www.empik.com/moj-diabel-stroz-janowska-anita-halina,p1043853028,ksiazka-p

Jesu jak wy zapinkalacie:szok::szok:

GOSIU gratuluje synka ,na pewno jest boski:tak:

Robale a ja sie dziwilam jak babka u której sprzatalam plakala i to caly dzien przy oddawaniu psiakow :sorry2::sorry2:
Aneta moze tam pisze ,ze cena wywolawcza...??

ja czasem nie mam weny do pisania i tez tylko mówie "dzien dobry"

ide do wyrka dobrej nocki:tak:

Dzien Dobry :-)

Gosiu
9941.jpg
​A ty mialas planowana cesarke czy byla konieczna? Oczzywiscie czekamy na zdjecia maluszka. Trzym sie cieplutko :-)

Witam ,ale dzis szaro ,buro i ponuro:baffled:

Robale fajnie ,ze tak krótko dzis pracujesz :tak:
Anetko ,Gosia miala zaplanowana cesarke ale chyba nie na wczoraj:sorry:

Dzis na obiad barszczyk czerwony i paszteciki:tak:

Gosiu gratuluję :tak::tak::tak::tak:, życzę Wam duuuużo zdrowia.

Dzisiaj my mamy gości. Z tego względu będę musiała drugi raz ogarnąć mieszkanie, bo ja nie wiem skąd tyle kurzu się bierze :baffled:. Na szczęście, są to osoby, które za wiele nie jedzą i nie są mega wymagające, więc nie będę musiała niczego piec, ani specjalnie przyrządzać, bo kupi się jakieś chrupki czy coś i będą zadowoleni :sorry:.

ANNAJ ,wybieracie sie na Corso?,pogoda troche nie nastraja.My moze pojdziemy jak nie bedzie padalo ,bo jak narazie to co chwile pada.

reklama
Czesc dziewczyny, alez ja mam bogate sny przez ta ciaze. Mozna by ksiazki pisac :tak:
Mialam wlasnie jechac do miasta na jakies zakupy, ale jest taka pogoda, ze nawet kot nie chcial wyjsc na dwor. Nie wiem czy u was jest jakos lepiej w tej kwestii..

Astird, ja doskonale wiem o czym mowisz. Moje stare mieszkanie w Rotto mozna by kurze sciagac codziennie. A jak sie otwiera okna to miedzy oknem a zewnetrznym parapetem to az sadza prawie. W koncu miasto portowe, wiec duzo oparow ze statkow sie unosi, poza tym jeszcze niedaleko jest rafineria Shella- stacja metra Pernis , wiec ja sie w sumie nie dziwie. Zastanawialam sie jak to wplywa na uklad oddechowy, ale lepiej zebym wiecej nie pisala na ten temat :)

Milej soboty dames, ja sie nigdzie nie wybieram, pomimo szczerych checi.

Do góry