reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Gosiu gratulacje za Ciebie, meza i malego Thijsa! Odpoczywajcie duzo i oczywiscie czekamy na fotki! Ale fajnie... :)

A ja sie dzis zorientowalam, ze jestem juz w 5-tym miesiacu
:szok: SZOK !
Do mnie jeszcze ciaza nie dochodzi, a co dopiero zanim sie nie obejrze to juz bedzie po fakcie ! Bedzie nas troje i skonczy sie lenistwo :szok:

Co robita na kolacje moje kochane forumowiczki ? My robimy ziemniaczkowe kostki z brokulem w srodku i mam wolowe rozmrozone ,machne z sosem. Przejrzalam tv gids oczywiscie znow nic nie ma w tv (chociaz maja tyle kanalow tutaj) i znow trzeba bedzie szukac po necie.

Anna agent 007 a o czym te zony jak bys mogla strescic w 1 zdaniu ?

reklama
Gosiu!!!

GRATULACJE:-):-):-):-)

Anyi u nas dzis jak kto woli kiszka/kaszanka/krupok ;-)na latwizne dzis poszalam bo mi sie nic nie chce:sorry2: i wlasnie ja maz przyrzadza bo wrocil z pracy:-p

Na kolację plastry kurczaka+warzywa zapiekane(papryka, batat,cukinia) i ser kozi miękki do tego jakieś zioła i to wszystko później polane pesto własnej roboty z czosnkiem-którego dalam za dużo.

"Żony ze Stepford" - o idealnym świecie "kur domowych" z przedmieść....(oczywiście coś się za tym kryje.)

No i jeszcze chciałam polecić super książkę-jak ktoś ma chwilę na przeczytanie- "Pachnidło" - filmu nie oglądać!!!!

Gosiu gratuluję!!!!

its_a_boy.gif

Anna, ja najpierw przeczytalam ksiazke, a pozniej ogladnelam film. Ksiazka mnie jakos tak obrzydzala, a film duzo bardziej mi sie podobal :tak:

reklama
Gosia serdecznie gratuluje i czekamy na fotki.Odpoczywajcie:)
Ayni i Madziula miło Was "zobaczyć".
Sencilla hihi śmiesznie wyszło Ci z tym łożyskiem:)

my dziś byliśmy na szczepieniu Szymuś waży 10,700 i ma się dobrze, Pani pochwaliła że bardzo ładnie chodzi, baa że świetnie już biega.Trochę płaczu było jak zwykle, ale już narazie spokój ze szczepionkami na całe dwa lata.
Dziewczyny ale macie tempo, nie nadążam:-):tak:
Miłego weekendu.

Do góry