reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Robiłam jeszcze poduszki dla nowonarodzinych dzieci:
P1030188.jpg
Niebieski dla chłopca a różowy dla dziewczynki. Taka właśnie podusię zamierzam zrobić teraz. Problem w tym, że ja zawsze haftowałam a moja mama szyła z tego poszewkę z ładną falbanką. Niestety nie mam wzoru gotowej poszewki.
Ten obrazek też jest nie skonczony - miał byc prezentem dla chrześniaka mojego męża, ale szwagierka probowała swoich sił i sama wyhaftowała sobiew takiego samego misia.
Jak ktos jest chętny na taki obrazek to dajcie znac - zmienie imię i date urodzenia, wykończę i moge podesłać. Ramke sobie tylko same będziecie musiały zrobić :-D

Iskierka ja mnie bardzo wzruszyly obrazki dla Twoich dzieci... Az lzy naplywaja do oczu...
A u mnie coraz wiecej pomyslow sie rodzi, chyba M bedzie musial szukac niebawem maszyny do szycia.
Zawsze mnie krecily takie rzeczy, ale dopiero teraz jak mam duzo wolnego czasu naplywaja szalone pomysly.

Moze ktoras ma na sprzedaz maszyne do szycia ?
;-)

Iskierka jak będę kiedyś potrzebować taki obrazek to się na pewno uśmiechnę do \ciebie :tak::tak:
\

Madziula85 hehe ja też siedzę, a później o matko bo nic nie zrobione w domu haha, a co to tam w końcu można poleniuchować

Ayni maszyny czasem są w Lidlu, choć popatrz na markplacu bo pewnie tańszą znajdziesz. zdolniachy z Was, żebym ja miała czym się pochwalić haha:-D:-D:-D

TAK dla waszej wiedzy zaczelam psychoterapie i licze na wsparcie nie na dobijanie:-)
Brawo!!!! To mi sie podoba. Zrobiłas naprawdę dobry krok. Trzymam kciuki
Iskierka zdolna babka z ciebie, piękne są te obrazki.
Dziekuję:zawstydzona/y: Zdolna czy nie, ale leniwa :-D
Czy ja mam takie wrażenie czy tylko ja nic nie robię oprocz siedzenia przy komputerze hehehe
Hahahaha, nie, nie tylko ty:-D Już pisalam wyżej że ostatnio nie mam czasu bo.... albo śpię, albo pisze na forum albo gran na fejsie. Pomijając codzienne domowe czynnosci:-D:-D:-D

ISKIERKO dzieki wielkie.Pani doktor jak najbardziej jest za tym bym mowila o swoich pzrezyciach i nawet zauwazyla ,ze bardzo dobrze ze ja sama chcem to robic.Bo bylo by gorzej gdybym zamknela sie w sobie ,do czego omal nie zostalam doprowadzona.ISKIERKO skoro nie piszesz o mnie to czemu padlo kilka razy NANA i opisywalas wszystko na moim przykladzie.NO ale niehc bedzie ,ze jestem przewrazliwiona.

iskierka zaraz leniwa, w twoim stanie wolno ci :-D:-D
Tak, tylko pisanie bloga i haftowanie nie jest ciężka pracą fizyczną i w ciąży spokojnie mozna to kontunuować. Sęk w tym, że jak wstane o 11.00 i zjam śniadanie to zanim przejrzę wszystkie strony/poczty/fora to jest godzina 13.00 i trzeba robić oboad. Potem czekam (z laptopem na kolanach) na powrót domowników. W miedzyczasie fejsbuk, marktplaats, forum:-D:-D:-D:-D
Jak już zjemy obiad to siadam do TV (Galeria, Klan), potem szybko ogarniam kuchnię (naczynia do zmywarki) wieszam wyprane w tym czasie pranie i znow marktplaats, forum, facebook:-D:-D:-D

czekam niecierpliwie az ociepli sie na tyle ze bedę mogla powiesić pranie na dworze (teraz czekam az mi ktoś wniesie kosz do łazienki na piętro - szczególnie jak jest "ciężkie" pranie typu jeansy) i sama usiąśc tam z kawą. Wtedy raczej laptopa nie będzie mi sie chciało tam targac, bo wiąże się to z zapinaniem ogromnej ilosci kabli i przedłużaczy (bateria padla na amen i lapek dziala tylko i wylacznie na zasialniu):-D:-D:-D:-D
A narazie siedze w domu i nie moge sie oderwać od kompa. A do obrazka dla małej mam juz wszystko - kanwę jeszcze z Polski, mulinę kupiona tutaj, obszyte brzegi materiału i wyznaczony środek obrazka. Tylko jakos chęci brak:zawstydzona/y:

reklama
Iskierka, leniwa czy nie ale choć masz sie czym pochwalić a ja..... hmmmm ja jedynie czym sie zajmuje teraz to prowadze sprawe przeciwko mojemu poprzedniemu włascicelowi który chce wyłudzić ode mnie borg i jeszcze mam mu coś płacić:) tzn dla ścisłosci nie ja prowadze tylko adwokatka z która jestem w ciagłym kontakcie i poki to za sprawa absorbuje moj czas ;)

Do góry