Robale
Fanka BB :)
Iskierka zdolna babka z ciebie, piękne są te obrazki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo!!!! To mi sie podoba. Zrobiłas naprawdę dobry krok. Trzymam kciukiTAK dla waszej wiedzy zaczelam psychoterapie i licze na wsparcie nie na dobijanie:-)
Dziekuję Zdolna czy nie, ale leniwaIskierka zdolna babka z ciebie, piękne są te obrazki.
Hahahaha, nie, nie tylko ty Już pisalam wyżej że ostatnio nie mam czasu bo.... albo śpię, albo pisze na forum albo gran na fejsie. Pomijając codzienne domowe czynnosciCzy ja mam takie wrażenie czy tylko ja nic nie robię oprocz siedzenia przy komputerze hehehe
Tak, tylko pisanie bloga i haftowanie nie jest ciężka pracą fizyczną i w ciąży spokojnie mozna to kontunuować. Sęk w tym, że jak wstane o 11.00 i zjam śniadanie to zanim przejrzę wszystkie strony/poczty/fora to jest godzina 13.00 i trzeba robić oboad. Potem czekam (z laptopem na kolanach) na powrót domowników. W miedzyczasie fejsbuk, marktplaats, forumiskierka zaraz leniwa, w twoim stanie wolno ci