reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzisiejszy dzien spedzam na robieniu kopytek, podpisywaniu kontraktow, bo lece do pracy i na malych zakupach :D
Pochwal sie gdzie to idziesz do pracy i kto ci bedzie dziecko pilnował:-)
Ja się tez boję zagracenia sypialni.....
ps. Iskierka, kiedy piszesz kolejny post na blogu? :-D lubie go czytac :tak:
Hehe, dzięki, ale ostatnio coś nie mam weny i.... czasu bo jego wiekszośc pożera mi spanie, forum i .... fejsbuk:-D:-D:-D

Witam

ja juz obiad gotowy ,grochowa i nalesniki:tak:

Iskierka zgadzam sie z toba ,mozna pisac tu o wszystkim po to jest forum :tak:Tylko nie rozwlekamy tego ,kazda pisze swoje zdanie odnosnie sporawy juz:tak:
Aniu dobry moder z ciebie:tak::-):tak:

Robale wspólczuje bolacych @ tez kiedy stak mialam ,po aty mi troche zelzalo :tak: Ale po dziecku juz just calkiem dobrze ,chodz nie zawsze:sorry2:

Madzia ja za pierwszym razem na marktplaatsu kupilam wozek dla MNichalka :tak:Nie znalam zasad hahaha i kobita chciala za wozek min 50E a ja od razu ze 100E wyskoczylam:-D:-D:-D Ta sie zgodzila ,ja nie wiedzialm ze nie musze kupowac.....:sorry2::szok: to byl hit na pol holandii ,wsród moich znajomych:-D:-D:-D Ale i tak sie oplacolo bo Misio jezdzil w nim dosc dlugo a jeszcze go sprzedalam za 80E :tak::tak:

Iskierka po ciazy na pewno sie dobiore do twojego blogu:tak: Na razie mam sterte ksiazek z biblioteki i musze do konca maja oddac:sorry2:

Dziewczyny czy wiecie moze jak sa guziki ozdobne po hol ?
Wpisywalam na marktplaats knoppen ale mi wyskakuje jakas bizuteria i przyciski po pilota
:-D

ISKIERKO dlaczego odnosze wrazenie ,ze piszesz tylko do mnie i o mnie?Ja sie na tematy religi nie wypowiadalam wlasnie ze wzgledow o ktorych pisala MADZIULA i calkowicie sie z nia zgadzam.JAK dlugo jeszcze bedziecie postrzegac mnie przez pryzmat tego co bylo .Ja juz dosc sie wycierpialam ,dlaczego wkolko mam placic za to ,ze spotkalo mnie tyle zlego .To wy nie pozwalacie mi zapomniec o tym ,bo choc sie staram i chce pisac juz o pozytywnych sprawach to zawsze znajdzie sie ktos kto mi to wypomni.ISKIERKO z calym szcunkiem ciesze sie ,ze twoje ciaz i porody masz wzglednie latwe ale nie wiesz jak bys i kazda z was nie wie jak by sie zachowala na moim miejcu.Kazdy inaczej przezywa traume.Prosze was dajcie mi juz spokoj.Juz raz Pani moderator prosila by zakonczyc temat i moze wreszcie jej posluchamy.

TAK dla waszej wiedzy zaczelam psychoterapie i licze na wsparcie nie na dobijanie:-)

Ostatnia edycja:
Sencilla Shukran ya habibti, wpisalam , ale z marnym skutkiem , guziki pod Ipoda nie trudno znalezc. Oni zwyklymi guzikami chyba nie handluja, a szkoda bo na allegro takie fikusne, cale zatrzesienie! A to feler... :D

Madziula hehe bo ja sobie wymyslilam, ze zrobie butki z filcu dla mojego baby :) ale mam wzor na rzepy, a rzepa brak, wiec wymyslilam guziki, myslalam ze kupie tu takie ozdobne , ale lipa
bede jeszcze googlowac, moze jakos wynajde.

Mi sie wydaje ze jak ktos chce zakonczyc temat , to na ten temat nie pisze, zamiast go ciagle walkowac...
:sorry2: takie moje skrome refleksje. . .

Ostatnia edycja:
TheHague do jakiej pracy idziesz. kopytka jak ja dawno nie jadłam, chyba mam obiad na niedzielę :-)

Iskierka to Ty blog piszesz, wow super daj namiary to poczytam :-):-). a powiedz mi czy Ty przyjmujesz ciuszki jak ktoś ci już kupi

Karola z wózkiem to faktycznie ci się udało :-)

ayni wow, ale fajny pomysł z tymi butkami

Ostatnia edycja:
reklama
ISKIERKO dlaczego odnosze wrazenie ,ze piszesz tylko do mnie i o mnie?Ja sie na tematy religi nie wypowiadalam wlasnie ze wzgledow o ktorych pisala MADZIULA i calkowicie sie z nia zgadzam.Juz raz Pani moderator prosila by zakonczyc temat i moze wreszcie jej posluchamy.
Nana, nie piszę ani DO CIEBIE ani O TOBIE. Chyba jesteś ciut przewrazliwiona na swoj temat. Wyrażam sowje zdanie na temat tego o czym i jak piszemy na tym forum i dlaczego rozpętała się jedna burza (no dobrze, ja ją rozpętałam). Mam nadzieję, że tyle komentarza wystarczy....
Mi sie wydaje ze jak ktos chce zakonczyc temat , to na ten temat nie pisze, zamiast go ciagle walkowac... :sorry2: takie moje skrome refleksje. . .
AMEN
Iskierka to Ty blog piszesz, wow super daj namiary to poczytam :-):-). a powiedz mi czy Ty przyjmujesz ciuszki jak ktoś ci już kupi
Kochana adres do bloga gdzieś w okolicy mojego suwaczka. To taki blog-pamiętnik i utknęłam w nim razem z końcem roku 2009:-D:-D:-D Mamy już 2012 i tyle się wydarzyło, a ja sie wciąz nie moge zabrać do dalszego pisania.

A teraz będę się chwalić, a co - wolno mi;-)
To są obrazki zrobione własnoręcznie dla moich dzieci:
P1030177.jpgP1030182.jpg
Jak widac na załączonych obrazkach daty ich robienia sa dośc odłegłe:-D. haftując pierwszy obrazek nie miałam zielonego pojęcia, dla kogo on będzie (chłopczyk czy dziewczynka) więc juz po porodzie wyhaftowałam imię i datę urodzenia.
natomiast przy drugim obrazku wiedziałam już że będzie syn i jakoś tak ten wzór bardziej mi dla chłopca pasował. Imię i data haftowane równiez po porodzie. Mój mąż zrobił gustowne ramki i tak tyle już lat obrazki wiszą sobie na ścianach pokoju moich dzieci - byłam wzruszona, kiedy dzieci zabierały je ze soba do NL.

Te obrazki robiłam w wolnej chwili:
P1030184.jpgP1030185.jpg

A te zaczełam i jakos nie mogę ich skończyć:szok::
P1030186.jpgP1030187.jpg
Ten ostatni miał byc prezentem na komunię, ale nie zdążyłam :-(. Na moim koncie jest jeszcze obrazek pary ślubne, Matka Boska Ostrobramska i Papież JPII (dwa różne ujęcia), ale niestety nie zrobiłam fotek a wszystko poszło w prezencie na urodziny...

Do góry