reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
He he dzięki...
Sencilla a jak mogę zapytać to na ile wyglądam??? Tak ogólnie to zawsze sobie rok odejmuje...
Sencilla a jak mogę zapytać to na ile wyglądam??? Tak ogólnie to zawsze sobie rok odejmuje...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Anno .Nana sliczne wasze chlopaki
Sencilla ty to wszystko musisz wiedziec
Gosia mi w madurodamie tez sie podobalo a teraz tam przebudowa byla
Sencilla ty to wszystko musisz wiedziec
Gosia mi w madurodamie tez sie podobalo a teraz tam przebudowa byla
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Już się nie mogę doczekac az madurodam bedzie czynny ciekawe co tam nowego bbedzie
tu chyba wiekszosc dziewczyn jest miedzy 80 a 90 rokiem
tu chyba wiekszosc dziewczyn jest miedzy 80 a 90 rokiem
AnnaJ007
W tym roku 31 kończę...ale dzięki za 27:-).
AnnaJ007
Ja też w grudniu...dlatego zawsze sobie rok odejmuje...a kiedyś to w końcu pomyliło mi się ile kończę...
Ja dokładnie 3 grudnia.
Ja dokładnie 3 grudnia.
Czesc laskowce. Ale mnie dzis caly dzien glod bierze, to chyba przez te wiatry na zewnatrz. Poza tym robie sie coraz wieksza i czuje juz ze cos mi ciazy tam ... Moj Mehdi byl dzis na spotkaniu z HR i wrocil zirytowany, ze glupie pytania mu zadawala, i ze babsko nic nie wiedzialo z technicznych rzeczy.. biedactwo. Az mi sie zachcialo samej isc do pracy . Dziewczyny, ktore robily NT2 , jaki jest zakres wiedzy do tego egzaminu? Macie jakies wytyczne? Tak mysle, ze przez ciaze jeszcze sie doksztalce a po porodzie poszlabym na egzanim. Tylko nie wiem gdzie zaczac przygotowania...
AnnaJ007 ladnie wygladacie obydwoje ! Dorodny ten Twoj Tymek. Bardzo mlodo wygladasz, ale po rysach twarzy obstawiam okolo 31, minus -1 , czyli 30 ~
zgadlam?
AnnaJ007 ladnie wygladacie obydwoje ! Dorodny ten Twoj Tymek. Bardzo mlodo wygladasz, ale po rysach twarzy obstawiam okolo 31, minus -1 , czyli 30 ~
zgadlam?
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madzia maduridam juz jest otwarty bilet po 19 e a w pazdzierniku 16 e
Sencilla , Anna mlodziachy z was
Sencilla , Anna mlodziachy z was