reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam wieczorowo, ja na maksa zabiegana,ledwo wyrabiam... Poza tym szpital w domu,wiec ciezko...Martus witaj,to forum to kopalnia wiedzy,wystarczy sie w niego zaglebic...hihi ;) napisz cos wiecej o sobie,gdzie mieszkasz? Anetka,cudne chlopaki!czy moge ich sobie zamowic na przyszlych zieciow? Jest u mnie w kim wybierac :D

cóż moge o sobie powiedzieć mieszkam w Oosteind ololice Bredy. Staramy się z partnerem o dzidziusia:))) ale kompletnie nie wiem jak to tu funkcjonuje no ogólnie nie tylko tu bo i wszędzie staramy się o nasze pierwsze maleństwo:))) interesuje mnie dosłownie wszystko co jak gdzie kiedy:)))

Witam Martus na forum. Pytaj o co chcesz jezeli bede mogla to pomoge a jak nie ja to pewnie inna z dziewczyn, mi tutaj dziewczyny duzo fajnych rad napisaly :-)

Sencilla musialbym miec jeszcze jednego chlopaka bo jedna z twoich coreczek bylby poszkodowana heheh :-) Filip w wieku Lilki Kuba w wieku Marysi chyba ze wolaby mlodsza:-D

Witaj Marta na forum i powodzenia w staraniach :tak: w skrocie jak zajdziesz w ciaze to powinnas sie zglosic do poloznej/vroedvrouw i ona poprowadzi cala ciaze az do porodu z porodem wlacznie jezeli bedziesz rodzic w domu

MamoM. a Ingusia nie za malutka na peuterspeelzaal ??? Kuruj sie, Jacek niech cie wygrzeje ;-)

dziękuje dziewczyny za wsparcie:))) zaczęłam czytać i tak powiem szczerze to już sie przestraszyłam:((( co do opieki medycznej -masakra:((( w sumie nie wiem o co pytać szczerze mówiąc jestem kąpletnie zielona

reklama
Do góry