reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Karola a co pieczesz?
Iskierka udanych zakupów
Anetka pogoda cudna na spacer.

Ja już posprzątałam, jutro tylko podłoga, jabłecznik w piekarniku, M jutro karpatkę zrobi. Warzywa na sałatkę gotowa, dywan wyprany, ufffff jeszcze psy nakarmić, wieczorem zakupy i luzik.

reklama
Anetka, mam ten sam problem, hihi, tylko ze ja z trojka dzieci... Bede miala "nie-do-konca-porzadek" na swieta :-D
upieklam babke juz i ciasto z pianka i jezynami. Reszta czeka na swoją kolej :-D
KArola, nie spie w nocy, bo Lileczka nie spi czasami :zawstydzona/y:;-)

Czesc dziewczynki, witam w wielki piatek.

Mysmy wlasnie wrocili od poloznej. Krew super, cisnienie wzorowe, serduszko bije jak dzwon! Za 3 tyg bedziemy miec usg 20-tygodniowe, byc moze bedziemy musieli jechac az do Erasmusa w Rotterdamie, na specjalistyczne badanie serduszka , ze wzgledu na wade serca mojego brata. Polozna juz probowala sie dowiedziec, czy to koniecznie, ale zgadnijcie co : nie mogla sie dodzwonic, bo vodafone nie dziala juz od 2 dni LOL. jeszcze bedzie do nas dzwonic, ale chetnie sie tam znow przejade , wyrwiemy sie troche z tej wyspy :D

Ide conieco posprzatac, zyczac wam milego dnia !!!

Ayni,
super, ze wszystko dobrze, co za ulga, nie?
mi zawsze taki jakis dziwny i podswiadomy kamien z serca spadal, jak sie dowiadywalam, ze wszystko ok z maluchami :tak:

Nawet sobie nie wyobrazasz :) chociaz przez 3 ostatnie dni bylo juz lepiej z moimi czarnymi myslami, bo zaczelam cos jakby czuc rybke, moze nie mocno, bo prawie nic ale czulam, ze cos tam jest i delikatnie sie rusza. A teraz jeszcze tylko 3 tyg, to nie trzeba bedzie tak dlugo czekac jak ostatnio

Robale - widzialam w telewizji :D hahahaha ze tez poraz ich jednej centrali udupil cala siec w holandii, nie mieli zadnego systemu zapasowego. Od razu polecilam mojej kolezance Lebare, stara, sprawdzona a przedewszystkim tania :D

Robale pieke sernik z brzoskwiniami i zawijanice z makiem:tak: aha bylam wczoraj u ciebie ale na drzwiach karta wisiala " jestem u w fryzjera" :-D:-D:-D
Co do ciazy to na pewno sie wam uda :tak: czasem pary sie staraja bardzo dlugo :tak: Ja zawsze chcialam miec 2 dzieci swoich i jedno adoptowane:tak::happy:

Sencill no tak glupie pytanie:sorry::laugh2: z innej beczki jak sie wozek sprawuje?

reklama
Karola ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D, trzeba było dać znać, fryzjera zawsze można odwalać :tak:
Ja się wpraszam na sernik mogę?. :-). żartuję oczywiście, my w niedzielę mamy gości mama Mikołaja z rodzinką wpada :tak:, fajnie w końcu będzie z kim pogadać,

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry