reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam :-) pogoda u nas niestety taka sobie :baffled: Tomcio w dalszym ciagu ma katar :szok: to juz ponad tydzien, w nocy momentami nie mogl zlapac oddechu..:-( jutro jedziemy do huis arts zeby go posluchala czy na plucka/oskrzela nie poszlo . sol fizjologiczna ani otrivin baby nie pomagaja :baffled::angry::wściekła/y:

czy ktoras z was byla w Batavia Stad w Lelystad? co tam jest ciekawego? oplaca sie tam jechac? mamy tam troche daleko i nie wiemy czy oplaca sie tracic benzyne, skoro ma tam nic fajnego nie byc :)

reklama
My niedługo wybieramy się na spacerek. Słońce za oknami, ale chyba jednak zimno. W Polsce mrozy i podobno rano spadł śnieg w Krakowie, choć stopniał. Podawali, że mają być 20 stopniowe upały w święta, a teraz to odwołują...szkoda.

Niedawno odkryłam w pobliskim lesie taką rozrywkę, Klimpark Fun Forest:

http://www.funforest.nl/

Witam Was!!

Iguana ja wlasnie tutaj nie znalazlam fajnych mat edukacyjnych jedynie ta co ty masz, ale ogladalam ta co poslalas linka z Fisher Price i sie zastanawiam na nia albo nad ta DUŻA mata edukacyjna TINY LOVE Kick & Play 3w1 (2221512434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i nie wiem na jaka sie zdecydowac. A ta Z Fisher widzilas na zywo jak wyglada?? Ta znowu wydaje mi sie praktyczniejsza bo moge ja pozniej wykorzystac jak bedzie wiekszy jako kolderke albo na plaze jako koc.

My zaliczylismy dzisiaj szybki spacerek bo wieje i zimno mimo sloneczka.
U nas na wiosce dzisiaj Rommelmarkt kupilam mojemu Filipkowi pare rzeczy a za tydzien zaczyna sie sezon na takie mega duze Rommelmarkty na lace :-) uwielbiam te bazarkiz rupiciami

A tu po spacerku odpoczynek
DSC05101.jpgDSC05104.jpg

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Nie było mnie wcześniej, bo... trochę dużo się działo:-)
Zacznę od tego,m że jak na prima aprilis przystało zrobiłam dziś domownikom parę psikusów i muszę sie przyznać, że mi się bardzo udały:-D
Najlepszy jednak numer wywinęłam swojej 15-letniej córce:
Obudziliśmy sie z mężem kolo 8.00 i zadecydowaliśmy, że pojedziemy do Rotterdamu na mszę i przy okazji do przedświatecznej spowiedzi. No i oczywiście poświęcić palemkę.
Mąż powędrował pod prysznic, a ja w piżamie i szlafroku do corki do pokoju by ją obudzić. Powiedziałam że ma wstawać, bo już 11.00 i śniadanie prawie na stole. Oczywiście byłam pewna, że córka będzie marudzić i nie wstanie. Ale wstała i też w piżamie podreptała za mną do kuchni. Podczas przygotowywania śniadania pomarudziła, że jeszcze chętnie by pospała.
Uprzedziłam dzieci, że po śniadaniu mają się w ciszy przygotowac do spowiedzi bo jedziemy do kościoła. na co córka bardzo zdziwiona pyta, do którego kościoła pojedziemy, bo przecież w Rotterdamie msza jest o 12.00 i skoro ona wstała o 11.00 to na bank nie zdążymy. Ja zaczęłam się śmiać i palcem wskazałam na zegar ścienny, na którym widniała godzina 8.45 :-D:-D:-D:-D

Tak więc po wesolo rozpoczetym dniu pojecjhaliśmy do kościoła, później była kawka z ciastkiem i rozmowa na sype z dziadkami - najpierw z jednymi potem z drugimi. I nawet sie nie obejrzałam i była już 17.30 czyli nasz czas na niedzielny obiad.

No i jestem z wami dopiero teraz :-)
U nas dzis słonecznie, ale wiaterek podwiewa. Pogoda dziwna, no ale w końcu "Kwiecień-plecień"

reklama
anetka, ja tej maty fisherprice niestety nie widziałam na żywo. Ta druga tinylove wygląda super. Nie doradzę Ci, bo potem będzie na mnie;-)...ale tej mojej nie kupuj, zdecydowanie za mała jest i grająca biedronka ma jednorazową baterię niewymienną, więc jak się wygra to koniec, nie ma jak wymienić baterii.

A tutaj coś do pośmiania się, dla Holendrów:-):-):-)

Szymon na żywo - EURO 2012 - zapraszamy Holendrów - YouTube

Do góry