Madziula85
Rodzina w komplecie :)
DORIS to przynajmniej byłaś wyszykowana na porodówke
A tak na poważnie to naprawę że dałas tak rade, to jest cholernie męczące
A tak na poważnie to naprawę że dałas tak rade, to jest cholernie męczące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny A mi sie udalo wczoraj wyciac numer mojemu M. Wolam go z kuchni , aktorsko zarzucilam szok na twarz oraz wielkie oczy, mowie, chodz , zobacz, co nam sasiedzi przez plot wrzucili na nasz ogrodek, co my teraz z tym zrobimy!!
On leci oczywiscie, juz przy mnie wyglada przez okno i patrzy, nic nie widzi, a ja mu na to April Fools hahaha.
Chcialam jeszcze do ojca zadzwonic, bo on systematycznie co roku mi jakies numery wykrecal typu : zobacz , jakas paczka do Ciebie przyszla, chyba z allegro itd. Chcialam mu powiedziec, ze firma meza wygrala przetarg i lecimy do Arabii Saudyjskiej na 3 lata, ale moj M stwierdzil, zeby lepiej sie wstrzymac, bo ojczulek moze dostac zawalu serca
Madzia, wspolczuje ja sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie pozniej z wiekszym brzuchem, bo mi juz teraz jest ciezko, mimo ze przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy. A ty duzo juz przytylas? Ja mam tak ze ciezko mi sie na rekach podniesc, pompki bym za zadne skarby nie zrobila