reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
czesc wam :) ja na prima aprilis nie zrobilam nikomu kawalu, nie chcialo mi sie :-D

wczoraj mimo ze bylo strasznie zimno to wyszlismy na maly spacer i na lody:tak: mniamuuu :tak:
apropo wildersa i nagonki na Polakow, to my wczoraj jak spacerowalismy, to mijalismy pijana holenderke (kolo 40-tki byla:p) i byla taka zasikana ze poezja hahaha :D jakby mozna bylo udowodnic ze to holendera, to bym jej zdjecie zrobila i poslala Wildersowi, to by sie zdziwil chlopak :-D

Juz by sie moglo fajnie ocieplic, bo z LUCY planujemy male spotkanko mamusiek na Scheveningen..:rofl2: moze sie ktos chce przylaczyc do nas? :)

Madziula85 ja pracowala do 36tyg, a pracuje na magazynie i jezdze na wozkach widlowych i laduje ciezarowki. Mozesz sobie wyobrazic zdziwienie kierwcow jak widzieli mnie z takim wielkim brzuchem :-D:-D Pod koniec ciazy w pracy bylo ciezko i bylam bardzo zmeczona,bo troche sobie popuscilam i duzo przytylam w ciazy ale moja szefowa to naprawde cudowna osoba i jak widziala ze jestem naprawde padnieta to juz o 15 wychodzilam do domu, z przerwami tez nie bylo problemu nie raz sie przeciagaly :tak: Ja naprawde lubie swoja prace i jakbym miala siedziec sama w domu od polowy ciazy to chyba bym oszalala. Przyznam ze ciaze bardzo dobrze wspominam bo naprwde dobrze sie czulam. :-)
Wlasnie wrocilysmy z krotkiego spacerku z pieskiem, pierwszy raz w nosidelku a nie w wozku. Male byla troche zaskoczona ze widzi tak duzo! Juz nie moge sie doczekac jak bedzie cieplo i spacerki beda dluzsze.

Doriss too faktycznie wytrwałaś:) ja jestem w połowie i mam problemy z kregosłupeem no i chocbym chciała to nie daje rady w pracy, wiadomo przy sprzataniu ciagle trzeba biegać schylać sie i gimnastykować .... a ja mam problem z łozka wstać :(może mi jeszcze przejdzie, a jeszcze do niedawna bardzo dobrze się czułam :( ehhh nie powiem zebym nie dostawała szajby w domu, no ale co ...

Ja w polowie ciazy przejechalam cala polske!! Po naszych cudownych drogach :-D Mnie w ciazy strasznie bolalo spojenie i balam sie zeby sie nie rozeszlo bo tak sie o tym naczytalam ze zbladlam i balam sie zrobic krok ale polozna mnie uspokoila ze to normalne i zebym wiecej odpoczywala a jak bol sie nasili to mam dzwonic ale na szczescie wszystko bylo ok. Teraz tylko czasami mnie kregoslup boli a w sobote to ledwie z lozka wstalam! Mam nadzieje ze mi przejdzie bo jakos nie mam ochoty na kolejna wizyte u lekarza, nie lubie lazic po lekarzach, przychodniach itp.

Czesc dziewczyny :) A mi sie udalo wczoraj wyciac numer mojemu M. Wolam go z kuchni , aktorsko zarzucilam szok na twarz oraz wielkie oczy, mowie, chodz , zobacz, co nam sasiedzi przez plot wrzucili na nasz ogrodek, co my teraz z tym zrobimy!!
On leci oczywiscie, juz przy mnie wyglada przez okno i patrzy, nic nie widzi, a ja mu na to April Fools :D hahaha.

Chcialam jeszcze do ojca zadzwonic, bo on systematycznie co roku mi jakies numery wykrecal typu : zobacz , jakas paczka do Ciebie przyszla, chyba z allegro :D itd. Chcialam mu powiedziec, ze firma meza wygrala przetarg i lecimy do Arabii Saudyjskiej na 3 lata, ale moj M stwierdzil, zeby lepiej sie wstrzymac, bo ojczulek moze dostac zawalu serca
:-D

Madzia, wspolczuje :( ja sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie pozniej z wiekszym brzuchem, bo mi juz teraz jest ciezko, mimo ze przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy. A ty duzo juz przytylas? Ja mam tak ze ciezko mi sie na rekach podniesc, pompki bym za zadne skarby nie zrobila :D

Czesc dziewczyny :) A mi sie udalo wczoraj wyciac numer mojemu M. Wolam go z kuchni , aktorsko zarzucilam szok na twarz oraz wielkie oczy, mowie, chodz , zobacz, co nam sasiedzi przez plot wrzucili na nasz ogrodek, co my teraz z tym zrobimy!!
On leci oczywiscie, juz przy mnie wyglada przez okno i patrzy, nic nie widzi, a ja mu na to April Fools :D hahaha.

Chcialam jeszcze do ojca zadzwonic, bo on systematycznie co roku mi jakies numery wykrecal typu : zobacz , jakas paczka do Ciebie przyszla, chyba z allegro :D itd. Chcialam mu powiedziec, ze firma meza wygrala przetarg i lecimy do Arabii Saudyjskiej na 3 lata, ale moj M stwierdzil, zeby lepiej sie wstrzymac, bo ojczulek moze dostac zawalu serca
:-D

Madzia, wspolczuje :( ja sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie pozniej z wiekszym brzuchem, bo mi juz teraz jest ciezko, mimo ze przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy. A ty duzo juz przytylas? Ja mam tak ze ciezko mi sie na rekach podniesc, pompki bym za zadne skarby nie zrobila :D

Ayni, właśnie nie przytyłam dużo bo tylko 4 kg :szok: ale widocznie tak mi się tam jakos ułożyła że uciska i koniec :(

Ja tez wam sie pochwale oto moje dzieciaczki ;-)
DSCN0225.jpgIMG_1351.jpg

reklama
Dotarlismy do domu od rana w drodze z Filipkiem. Kuba pojechal wlansie z tata do dietetyka zobaczymy jak nam pomoze.

Mam pytanko w zeszlym tygodniu bylam w CB i dostalam skierowanie na USG stawow biodrowych ale jest one zaadresowane do lekarza domowego, z tym ze pani mi mowila ze bede musila do szpitala jechac na te badanie i teraz zglupialam. Pierw musze isc do domowego z tym??
Jeszcze jedno pytanko jak skonczy mi sie macierzynskie a w firmie nie ma miejsca dla mnie to moge isc na bezrobotne?

Do góry