reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Robale ,Aniu jakos poszlo nie bylo to strasznie trudne:happy2: wyniki za okolo 2 tyg:tak: Strsowalam sie troche a do tego mala sobie ciagle fikala:-D

Robale a moze jestes uczylona na jakas chemie?
Aniu ja czasem jak cos potrzebuje to tez pierwsze na marktplaats szukam
:tak:
U kogo jest ladna pogoda? Bo u nas zimnoooooo:baffled:
milego wieczorku dla was kochane..

reklama
Witam Was dziewczyny i dziękuję za wszystkie ciepłe słowa.
Najgorsze jest to, że mój mąż w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać i zawsze mnie zbywa ze jeszcze czas i że "jakoś to będzie", a mnie bierze biała gorączka, bo jego rodzinę znam już ponad 15 lat i wiem co będzie jeśli faktycznie wszyscy przyjadą. Ja wiem, że może niepotrzebnie się nakręcam i może oni jednak nie znajdą kasy na to by przyjechać, ale jednocześnie widze to wielkie parcie szwagra do przyjazdu. Bo bedzie impreza, bo będzie z kim wypić (ja ja nie postawię to zrobi to teściowa), bo ... milion innych powodów.
Zapowiedziałam już mężowi, że wycieczki turystyczno-krajoznawcze po Holandii może sobie wybić z głowy, bo ja z tak małym dzieckiem nigdzie jeździć nie zamierzam a swojego samochodu też nikomu nie pożyczam - zwłaszcza szwagrowi...
Iskierka ja cie bardzo dobrze rozumiem z ta rodzina bo mam to samo, ale ja do tego jestem okropna synowa i ja nie chce tutaj mojej tesciowki....
Ja jestem i wredna synowa i wredna córka - miałam już u siebie i teściową i matkę i obie mam dość. Tydzien mi wystarczy i niech wracają do siebie:baffled:

Fajnie że mogę się komuś wypłakać:-( Dziękuję Wam

Nie pierwszy raz powiedział "mama", ale pierwszy raz zarejestrowałam go na video;-) (Janek leży na macie)

Co do maty, to polecam zakup w Polsce, wielki wybór i niższe ceny. Tutaj maty są dość drogie...ja mam zakupioną tutaj w BartSmit'cie (30 Euro)...fajne kolory, zabawki, ale zdecydowanie za mała, teraz to stwierdzam, bo jak się synuś obraca to czasem ląduje poza matą;-)
bartsmit.com - Bright Starts babygym leeuw met speelmat

W Prenatalu są bardzo drogie, choć fajne i duże.

Polecam takie jak największe i jak się uda grube, bo są miękkie...inaczej trzeba podkładać kocyk.

Mi się te 2 podobają:
Mata edukacyjna RAINFOREST - FISHER PRICE - K4562 Mata edukacyjna RAINFOREST - FISHER PRICE - K4562
Mata edukacyjna - Ocean (PM 80701) Mata edukacyjna - Ocean (PM 80701)

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
w końcu dziś słoneczko za oknem, biorę się za robienie gołąbków i potem na spacer zmykamy.
miłej niedzieli dla was!!!:-)

reklama
bry...

A my za nic sie nie bierzemy:-D bo obiad mamy z wczoraj...kawke wypilismy i ...kazdy robi co chce... tez pewnie spacerek obowiazkowo jak zawsze...:tak:moze basen po poludniu i jeszcze marzy mi sie rommelmarkt w szkole bo dzis jest:sorry2:
Iguana super ten twoj synus...:tak: moj Victor dzisiaj nas przy sniadaniu zaskoczyl bo sobie kanapke majonezem sam smarowal jakby to od wiekow robil hihi:cool2: i jeszcze jaki dumy byl jak wszyscy mu brawo mowil...

My wczoraj pomimo zlej pogody grilla u znajomych zaliczylismy - na szczescie siedzielismy w srodku bo niezle zimny wiatr wial... wrocilismy przed 0.00 niczym kopciuszek:-)

milej niedzieli kochane i...smacznego obiadku kto co tam ma...

Do góry