reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hej

Moje dzieci też dzisiaj wczesnie powstawały Julka już o 6 i nie chciała nic poleżeć ze mna w łózku tylko na dół musiałam z nią iść bo się darła jak nawiedzona i nie chciałam zeby Dawidka obudziła normalnie śpi do 8 nie wiem co jej się dziś stało, a my wieczorem na urodziny do znajomych idziemy ,i pewnie będzie marudna bo nie dospana ,nie da posiedzieć .

Sencila dobrze że malutkiej nic się nie stało , i tylko na strachu się skończyło .

A tak wogóle to mój Dawid już w poniedziałek ma iść do szkoły myślałam że on zacznie od nowego roku szkolnego od sierpnia , a dyrektorka powiedziala zeby przyszedl juz teraz i się przyzwyczajał i uczył języka , jestem przerazona jak to będzie on nic nie mówi po holendersku, chociaż on się tym wogóle nie przejmuje , jest zachwycony od wczoraj ciągle sie pyta kiedy pójdzie do dzieci ,ale ciekawe jak to będzie jak zostanie sam tak długo w szkole masakra .

miłego wekendu pogoda super, mam nadzieje ze jutro też tak będzie

reklama
hejka
moje wstaly tradycyjnie o 7 ale są dobrze wytrenowane bo w weekend nie moga mnie budzić Zamykaja mi pokój i męczą tatę bo"mama ma dziś wolne i ma się wyspać":rofl2:

Dzień dobry
Mój Szymek ostatnio wcześnie wstaje tak 5-6 rano, pewnie się budzi bo idziemy do pracy, ale dziś pospaliśmy prawie do 7.
A my dziś na obiad mieliśmy pierogi:) mąż robił ciasto a ja lepiłam, pyychotka:tak:
Mi w ciąży wogóle piersi nie "przeciekały", więc niema się czym martwić.
Dziś taka ładna pogoda, jak tylko mały wstanie uciekamy na spacer.

Pozdrawiam miłego dnia!

O Maj Got. Ja DZIŚ W BIEGU! Zakupy, myjnia... pakowanie a teraz smażę krokiety..... robię wiecej, żeby mój miał na parę dni... dodatkowo jajniki mnie zaczynają boleć. Może wkońcu po prawie 2 latach przyjdzie okres hehehe :) tylko oby nie jutro w samolocie ;P :)

hej, u nas niestety nienajlepiej, malutki podlapal jakies przeziebienie, ale jak pisalam wczesniej lekarka stwierdzila ze jest zdrowy.. dzis mial temperature 37,5, ale juz spadla do 37,1, balam sie ze bedzie skakalo wyzej.. mnie tez cos zlapalo, od rana straszny bol gardla, a ze karmie piersia, to nie moge zadnych lekow :( zapodalam sobie tylko paracetamol i psiknelam sobie w gardlo tantum verde i.... przeszlo :) mam nadzieje ze moj synek tez szybko wyzdrowieje, tak mi szkoda tego malenstwa.. :( meczy sie bardzo..
dziewczyny jak dziecko jest po chorobie lub w trakcie to nie moze przyjac szczepionki, prawda? co wtedy? przesuna nam spotkanie w CB? Maly ma szczepienie na 5 kwietnia, boje sie ze nie wydobrzeje do tego czasu, choc to az 2 tyg jeszcze,ale roznie to przeciez bywa..

TheHague bez stresu sądzę, że to typowa 3 dniówka i spokojnie 5 kwietnia pójdziecie na szczepienie :) Pamiętaj o tym, że dziecko może miec temp 37,5 :) dziecko ma wyższą temp od dorosłego człowieka :) i Ty również się kuruj :) mam nadzieję, że będzie wszystko OK i tego Wam życzę :)

hejka...my dzis nic nie robilismy - zabawa - nuda i spacerki caly dzien....
pogoda piekna wiec dzieciaki caly dzien :-) sie bawily:tak:kuchnie im wyciagnelam i ...spokoj ;)
Madziula ja jezdzilam na rowerze caly czas - bez przerw... po 12 km w jedna strone do pracy:rofl2: i ja tez nie przemakalam wiec wkladek laktacyjnych nie uzywalam...

wszystkim chorujacym szybkiego powrotu do zdrowia!!!

A to nasz kacik...

Załączniki

• P3250001.jpg
    P3250001.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry