reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dziewczyny znowu miualam kraamgosci...siedzieli 3,5 godziny...rezygnuje chyba z tych wizyt...

o Matko - skad ty ich bierzesz????:confused: moze jak sie dzwonila to mow wprost ze niech to bedzie godzinna wizytacja bo jeszcze nie czujesz sie na silach...

ja juz w lozeczku...moi xfaktor z tatusiem ogladaja... weekend,jupi!

Chyba tak bede robic,Ania.i jeszcze im mowilismy,ze nie spalam w nocy i ze Marys chora...ech.chyba mamy za duzo znajomych ;)

:) Zmieniłam już czas z 20.50 na 21.50... Misiak dopiero padła :) chyba jutro będzie bardzo nie wyspana. Dzisiaj po raz pierwszy zaliczyła glebę, uderzając buzią o kant i polała się krew. Na szczęście zęby całe. od tego wszystkiego straciła bidulka ochotę na jedzenie jak nie ona...

posiedzę jeszcze trochę z moim Jakubem i kuzynem i do spania bo trzeba wstać przed 7...
Odezwę się z Tarnówka :) Buziaki dla Was!

:) Zmieniłam już czas z 20.50 na 21.50... Misiak dopiero padła :) chyba jutro będzie bardzo nie wyspana. Dzisiaj po raz pierwszy zaliczyła glebę, uderzając buzią o kant i polała się krew. Na szczęście zęby całe. od tego wszystkiego straciła bidulka ochotę na jedzenie jak nie ona...

posiedzę jeszcze trochę z moim Jakubem i kuzynem i do spania bo trzeba wstać przed 7...
Odezwę się z Tarnówka :) Buziaki dla Was!

Sencilla trzymaj sie -nim sie obejrzysz rok strzeli jak z bata i swieczke na torcie bedziecie duchac a wtedy gosci niech bedzie nawet ze 100!!!:-D

Axe szczescliwej podrozy i ...udanego urlopu:tak::tak::tak:

Witam
My tez dzisiaj caly dzien na dworze, najpierw w ogrodku a pozniej pojechalismy na plac zabaw Daanek zaliczyl frytki i frikandel wiec nawet obiad mnie minal :tak:
Sencilla a ci goscie to holendrzy :confused: czas sie ich wogole nie trzyma,:no: zeby tylko do nas tak nie przychodzili, chociaz my nie mamy tu za specjalnie znajomych
Aniu fajny kacik i ten namion taki wiosenny i ta zielona wykladzina fajny pomysl mi zapodalas :tak: super to wyglada, jak przedluzymy dach to musze takie cos poszukac
Axe jak tam pakowanie ??? masz juz wszystko??? pierwszy raz lecisz z mala samolotem ???

7axe7, przyjemnej i bezstresowej podrozy i super pobytu w Polsce! :tak: nie bedziesz tesknic za swoim menem?
Gosia, tak, to Holendrzy :szok::-D w poniedzialek przychodza nauczycielki Marysi ze szkoly obejrzec Lile, mam nadzieje, ze beda krocej siedzialy..
pocieszamy sie jedynie z moim R., ze widocznie tak nas wszyscy lubia, ze siedza u nas i siedza, bo tak im dobrze :-D:szok::-) haha
Gosia, tak mi sie przypomnialo, jak bylas u nas na urodzinach Tosi to chyba bylo? Daanus mial wtedy kilka tygodni, a popatrz, jaki teraz z niego duzy chlopak :tak:

Hejka!!!

Melduje ze dolecielismy cali i zdrowi.Lot byl super!Posadzilam Tymcia w foteliku samochodowym na siedzeniu obok siebie, bo bylo troche wolnych i jak tylko samolot wystartowal to Tymek zasnal:-)...obudzil sie przed ladowaniem jak kapitan cos glosniej przezglosnik powiedzial...ale nieplakal wogole....
Ja lecialam obladowana jakprzyslowiowy Rumun(mialam stelarz od wozka, fotelik, gondole, walizke i torbe podrecza!) ale dalam rade...twarda kobita jestem a Tymus urodzony podroznik.
W PL pogoda dopisuje,sloneczko swieci...latamy z Tymciem po kolezankachi na spacery a jutro jade do swojej mamy!

Iguana ja poluje na krem Linomag Sun,jest ok bo mineralnywiec odp.dla dzieciakow...tylko ze bylam w dwoch aptekach i mieli z terminem waznosci do czerwca tego roku wiec nie kupilam.Na mustelle troszke mi bylo szkoda kasy bo kosztowala 50ml 70zl...:-(...no ale jak linomagu nie spotkam to kupie mustelle...

Gosia lecę po raz 3 z Misią :) Spakowana :) jutro rano dopakuje resztę / kosmetyki, niania/ jedzenie dla Małej/ :)

Sencilla :) na pewno będę tęsknić :) już się zastanawiam po ilu godzinach będę chciała do niego wrócić :) heheeh... ahh marzę o tym wypoczynku :) a najbardziej o tym, żeby Misia pospędzała troszkę czasu z innymi dziećmi :) na pewno będzie zadowolona :)

AniaJ super, że lot się udał :) miłego pobytu w pL :)

reklama
Anno milego plotkowania i czasu spedzonego z rodzinka!:-)
Axe tesknota tylko roznieca milosc...:tak:
Sencilla ale macie terminarz napiety hohooo:rofl2:

A gdzie sie podziala Carinio?:confused:

teraz widze ze moje dziecie ma juz poltora roku ;))

Do góry