reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iskierka a dopiero co dzisiaj przeczytałam Twój post o wycieku z piesi i właśnie zauwazyłam że też mam, super hehe wiec mi tez nie pozostaje nic innego jak zakup wkładek laktacyjnych :D:D

reklama
Clauditka, musimy się w końcu na tę kawę umówić:-D
ja dziś wypróbowalam kieckę i widzialam uznanie w oczach męża:-D. Przydałaby sie jeszcze jedna taka. Może nie koniecznie z takim samym fasonie, ale w podobnym.
Jutro jedziemy na kawe do znajomych, więc zapowiada się wesoły dzionek:-D

ja dopiero siedlam na 4 literach:tak: nogoi mnie bola i brzuch troche mam twardy ale jest ok:tak:

Sencilla ciesze sie ,ze z Lilisia wszystko dobrze:tak: i gratuluje nowego wózka;-) coreczki jak zwykle piekne:tak:

ide sie polozyc dobrej nocki

My niedawno wrocilismy z izby przyjec, Tomcio zlapal chyba jakas infekcje, strasznie furczy i glos momentami ma taki zachrypniety.. :-( goraczki na szczescie nie ma, mam nadzieje, ze na tej chrypce i malym katarku sie skonczy ;( oczywiscie pani doktor powiedziala ze maly jest zdrowy :wściekła/y: a jak zapytalismy co robic z ropiejacym oczkiem (oczywiscie wiem, ze przemywac herbata albo mlekiem mamy, zapytalam, zeby zobaczyc co babsko odpowie) a ona odpowiedziala, ze...... NIC :confused: i ze samo przejdzie, tylko zeby woda myc :eek: masakra.. ale ogolnie cos wisi w powietrzu, poczekalnia pelna ludzi i maluchow w wieku Tomcia.. Takze dziewczyny uwazajcie na wirusa!!

W polowie przyszlego tygodnia wracaja moi rodzice i przywioza rozne smakolyki :D no i paczke ktora sobie zamowilam i na ktora tak dlugo czekam :D w koncu bede mogla sie zajac pazurkami :tak: mam nadzieje, ze zadna klientka nie przytarga mi do domu zadnego przeziebienia albo czegos w podobie :szok:

TheHague mojemu Filipkowi też oczko ropialo i to bardzo przez 1.5 tyg miałam przemywac woda i jakby Nie przeszlo to po antybiotyk. Naszczescie pomogło. A co do kataru to mój malutki ma cały czas ale lekarka powiedziała że wystarczy otriwin zobaczymy.

bry...Anetko widze ze ty tez ranny ptaszek - moi dzisiaj wstali przed 6:szok: po co nie mam pojecia:-D a w tygodniu z lozek trzeba ich sila wyciagac:tak: wiec my juz po kawie i sniadanku - wlasnie kroje salatke jarzynowa... i to tyle na dzis, reszte zrobilam wczoraj...;-)

Karola podziwiam wieczorem to ja juz o 20.00 bardzo zmeczona bylam...
Anetko moj maluch tez ma katarek i gardlo ale dajemy rade:tak:
Sencilla trzymaj sie i nie obwiniaj.... to nic nie da...:sorry2:

Milego poranka!!!

reklama
U nas dzis tez to samo ze wstawaniem... A Lila szalala w nocy,wiec wygladam jak zombie haha. My tez wlasnie zwalczylismy ropiejace oczka,przegotowana woda i naparem ze swietlika. Jakie plany na dzis,dziewczynki?piekna pogoda sie szykuje!

Do góry