reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ja przed domek chcę kupic duża donice i kupić bukszpana(kula) Natomiast całkiem przed mam rozsypane małe kamienie i jakąs donicę z chwastami w środku Chcę ją teraz wywalić i tam posadzić małe drzewko Tylko nie wiem jakie??????????????? Z tyłu domu będę miała jedną donicę na kwiaty dla dzieci, pod płotem tez coś na kształt bukszpanów ale stożkowatych i może z 3 doniczki na płocie-takie wiszące Starczy jak na mnie to i tak dużo

reklama
Dzisiaj mam jakiś słaby dzień. Mąż mnie obudził o 5 chrychaniem i oznajmił, że nie da rady jechać do pracy. Potem nie mogłam zasnąć a jak przysnęłam i się obudziłam, to była jakaś 8 rano. Poszłam kupić mu leki i potem jakoś tak się stało, że przespałam prawie cały dzień. M. mówi, że jutro do pracy idzie... ja go tam nie widzę, ale skoro chce :eek:. Później Was doczytam.

Robale - współczuję z powodu pieska :(. Ja takie rzeczy przeżywałam, jak hodowaliśmy świnki morskie.

W ogóle jak słyszą o okrucieństwie wobec dzieci i zwierząt, to mi się ciśnienie podnosi. Może i bym dostała zawiasy za pobicie czy coś, ale miałabym satysfakcję, że takiego zwyrodnialca spotkała podobna krzywda. W PL gdzieś otworzyli okienko życia dla zwierząt. Było to w piątek a dziś już mówili w tv, że nie mają miejsc i muszą na chwilę zawiesić przyjmowanie zwierzaków.

Ostatnia edycja:
Iguana,Magda mojego Daanka tez szczepili jakas extra szczepionka ze wzgledu wlasnie ze jezdzimy do tak egzotycznego kraju jakim jest Polska :-D
A dzisiaj moj M. zadzwonim do mnie z nieuwsem ze dostal bonusa 400E na artykuly do ogrodu :-) i chcemy wlasnie wydac na jakies meble
Anp z kwiatami typu pelargonie to poczekaj jeszcze do kwietnia a teraz mozesz sadzic stale kwiaty krzewy i drzewka :tak:

dzien dobry kobitki...znowu piekny dzien sie zapowiada!!!:-) a co tu takie pustki od wczoraj?:confused::szok:

wszystkim pracujacym szybkiego powrotu do domu i wykorzystania sloneczka zycze / i siedzacym w domkach tez/:tak:

paaa....

reklama
Do góry