Iskierka71
Fanka BB :)
Gdzieś kiedyś slyszałam - nie wiem czy to prawda - że na bolace piersi pomagają okłady z liści kapustyA tak po za tym to wczoraj Nie pisałam nic bo dostałam gorączki dość wysokiej chyba mi się jakiś zator w piersi zrobil. Dzisiaj gorączki juz Nie mam ale mam tak obolala pierś jakby mnie ktoś skopal. Miała któras z was tak? I jak długo ten ból się utrzymuje?
Chętnie bym kupiła, tylko... nie mam tego gdzie postawićDziewczyny koleżanka ma do sprzedania mebelki , takie białe z ikei , zakupione w lipcu 2011, poniewaz wyjezdza z Holandii chce je sprzedać. Jest to szafa i komoda z przebierakiem za 100e obydwa. Czy może któraś by potrzebowała lub macie też koleżanki który chca kupić ??? Jakby co to dajcie znać
A jak się nie ma zameldowania w PL, to tez przysyłaja dokumenty z polskiego USC???Któras pytala o akt urodzenia ,wiec my dostalismy jak zrobilismy paszport w ambasadzie Dlatego tak drogo ten pierwszy paszport wychodzi ,bo tam jest cena za wpisanie do ksieg wieczystych czy cos takiego. Po miesiacu z pl USC wyslali akt ur i dwie kopie do ambasady,a ta wyslala nam do domu
Wpisałam i zwątpiłam bo tyle tego jestA wystarczyło wpisać w google kinderwagens i wuola he he
A tak w ogóle to znalazlam cos takiego Wózek. I cena przystępna (nawet bez promocji), i wszystko w komplecie i pompowane kółka i wreszcie normalne kolory do wyboru. jest tylko 1 problem - wózka przed zakupem nie można "pomacać"