reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Astrid nic sie nie martw, nikt nie wie co bedzie, ja nie chcialabym dziecka wychowywac w Holandii, bo chcialabym zeby moje dziecie poznalo swiat na boso wsrod natury jak mama i tata, ale nie zaprzeczam, ze los sie moze tak potoczyc, ze tu zostaniemy.

Pociesze Cie, jesli Wilders nas nie wytepi, to my sie tu szybko rozmnozymy jak na wyspach brytyjskich, nas nie dogoniat
:-)

reklama
Co do tych podróży to oprócz Rumunii (Transylwanii) marzy mi się Egipt (zobaczyć Sfinksa i piramidy), Islandia (cudowne krajobrazy), Australia oraz USA (Nowy Jork). Mieszkałam przez jakiś czas w USA i same Stany wspominam dość miło, ale nie byłam w NY, a dużo dobrego słyszałam i chciałabym tam pomieszkać jakiś czas....tylko, że mój mąż nienawidzi Stanów, a o NY mówi, że śmierdzi:eek::sorry:

A w realnych planach na te wakacje będzie albo wyprawa do Niemiec albo do Portugalii do przyjaciela. To drugie brzmi znacznie ciekawiej, ale zobaczymy jak wyjdzie...bo to długa podróż, no i już będziemy w 3-jkę podróżować.

Dzisiaj pogoda cudna...:-D Wreszcie wiosna, mam nadzieję, że już na dobre!;-)

Aaa...i dzisiaj przez przypadek wypatrzyłam, że Jankowi zaczynają kiełkować dwie dolne jedynki! AnnJ dzięki za pomoc, bo dzięki Tobie dowiedziałam się jak taki kiełkujący ząb wygląda. To pewnie dlatego była z mojego synka dość duża maruda ostatnio:tak:

Mój Mąż mnie pocieszył, mówi: oj tam, to pojedziemy na wyspy albo gdziekolwiek :-), my poznamy świata i dzidzia też. Uwielbiam go:-D:-D. Właśnie robi nam kapsalona, mniam :D.

oj dziewczyny ile ja bym dala zeby pogadac z mama ,pokazac jej Tymka.Powiem wam ze jesli tylko mozecie to dbajcie o swoje mamy.Chociaz wiem od kolezanek ze czasem jest ciezko porozumiec sie.Mysle ze bycie mama polega takze na tym by pozwolic dziecku na pewnym etapie zycia samodzielnie decydowac o sobie.

my mamy cwane plany na urlop W maju na 5 dni do Szwajcarii,potem na 4 do disneylandu a we wrzesniu na wczasy (i tu nie wiem gdzie myslimy o Curaqao albo wyspy Kanaryjskie) SAMI bez dzieci JUPI pierwszy raz od 4 lat :-) taka druga podoz poslubna
Juz kupiłam rodzicom bilety na 12 wrzesnia(za dwa zapłaciłam 110zł:)) więc wczasy ok 20 tak na 8max10dni a potem No cóż ide do pracy

Iguana lepiej samolotem z takim dzieciaczkiem do Portugalii :)

7axe7, do Potugalii to tylko samolotem, jazda nawet nie wchodzi w grę...ale i tak lot tam jest dość długi, ponag 4 godziny samego lotu w jedną stronę plus odprawy itd. Zobaczymy, Janek do tego czasu jeszcze podrośnie.....
niemowle.gif

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny ile ja bym dala zeby pogadac z mama ,pokazac jej Tymka.Powiem wam ze jesli tylko mozecie to dbajcie o swoje mamy.Chociaz wiem od kolezanek ze czasem jest ciezko porozumiec sie.Mysle ze bycie mama polega takze na tym by pozwolic dziecku na pewnym etapie zycia samodzielnie decydowac o sobie.

nana19 czasami nawet jest bardzo cięzko się porozumieć.....i nie zawsze jest tak jakby sie chciało ;)

Dziewczyny miałyście bóle plecow w ciazy>>> Badz macie ??? No nie daje rady . Cos mnie strzykneło i łamie... wizyte mam w poniedziałek. Może są jakieś sposoby zeby sobie ulzyc???

A co do wczasów to fajnie macie, bo my jezdzimy tylko do PL i spowrotem :)

reklama
Madziula podobno bole plecow lagodzi plywanie, poszukaj moze sa w Hadze zajecia na basenie dla ciezarnych :) ja bym sie chetnie wybrala, ale mam do miasta 45 minut w jedna strone az mi sie odechciewa, wyprawa na caly dzien :/ czekam az w koncu polecimy do tej Tunezji , marzy mi sie plywanie, szczegolnie teraz w ciazy .

Do góry