Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja bym wolała unikać basenu bo zaraz potem mam grzybice, juz wystarczy że i tak i tak powraca moze sa jakies maści albo plastry?? czy nic nie można uzywać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dzieci są już tutaj 4 lata i na razie jest w miarę dobrze, choć juz walczyliśmy z tekstami "kut polen"...Iskierko, tak masz racje to juz sprawdza swietnie w Ameryce, im wiecej bedziesz ludziom powtarzac, tym szybciej w to uwierza, to jest sprawdzony mechanizm. Mam nadzieje,ze dzieci sie szybko zaklimatyzuja, nie wiem jak dlugo tu chodza do szkoly, ale rozumiem, ze z pietnem 'polaka' sie zyje czasem przez dlugi czas.
Na szczęscie tę "przyjemność" na skype mam raz w tygodniu tylko, ale ZAWSZE wtedy pada sakramentalne pytanie - "Kiedy byliście w kościele"... Można dostać szału... Ja rozumiem, że obowiązkiem rodziców jest swego rodzaju pilnowanie dzieci by - nazwijmy to - nie odeszły za daleko od Boga, ale ja mam swoje sumienie i tylko ja bedę sie z tego przed Bogiem tłumaczyła. Niestety, do niej to nie dociera....Iskierka ciesz się, że nie gadasz z Mamą na skype tylko na gg ;P
Czasem jest naprawdę cięzko się dogadać na odległość, a co dopiero jak się widzimy na codzień:-(. KJażda z nas jest matką i ma swoje życie, no ale ja dla niejh zawsze będę dzieckiem....oj dziewczyny ile ja bym dala zeby pogadac z mama ,pokazac jej Tymka.Powiem wam ze jesli tylko mozecie to dbajcie o swoje mamy.Chociaz wiem od kolezanek ze czasem jest ciezko porozumiec sie.Mysle ze bycie mama polega takze na tym by pozwolic dziecku na pewnym etapie zycia samodzielnie decydowac o sobie.
Kochana, gdzieś tu już pisałam że jest taka maść homeopatyczna na ból pleców, idealna dla kobiet w ciąży - SLR sie chyba nazywa...Dziewczyny miałyście bóle plecow w ciazy>>> Badz macie ??? No nie daje rady . Cos mnie strzykneło i łamie... wizyte mam w poniedziałek. Może są jakieś sposoby zeby sobie ulzyc???
Tak, dokładnie. Polecił mi ją mój położnik, a pani w drogerii potwierdziła, że jest idealna dla kobiet w ciąży. To maść przeciwbólowa, ale nie rozgrzewająca, jak inne (Aleve, Naproxen). Wypróbowałam na sobie - działa:-)
Iskierka ja to z Moją Mamą rozmawiam codziennie nawet po 3 razy na skype... W głowie mi się to nie mieści, że nie było mnie pół roku w domu... Moim kochanym rodzinnym domu