reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja stawiam na chlopaka u Karoli u Ayni dziewczynka:-)

Pierwsze usg ,to przezycie niesamowite.Ja mialam pierwsze szybciutko bo w 5 tyg tak tylko zeby stwierdzic ciaze i jej prwidlowa lokalizacje.Serduszko wtedy jeszcze nie bilo.PO 6 dniach mialam wizyte u mojego gina (wspanialy lekarz ,niestety wyjechal w inny region holandii),no i on zrobil mi tez usg tak bez umawiania,sprawdzil ,ze byla wolna sala i mowi do mnie chodz.Ale bylam szczesliwa ,no i serduszko juz bilo.Potem mialam wypadek autkiem i znow starch o dzidzie i oczekiwanie na usg.To byl 8 tydz.bylam razem z mezem ,Tymek mial 2 cm i podskakiwal ,poplakalismy sie ze szczescia.Nastepne usg w dniu urodzin meza ,w 12 tyg.No i to byl najlepszy prezent w jego zyciu widok brykajacego Tymka.Dodam tylko ze rowniez w jego urodziny mialam termin porodu naszego pierwszego dziecka 2 lata wczesniej,niestety nie udalo sie.No ale jak widac fortuna kolem sie toczy...

Ostatnia edycja:
reklama
Haha dobre pytanie, nie mam pojecia, wlasnie myslalam, ze bede miec jakies przeczucie, bo zawsze mi przeczucia w zyciu towarzysza, ale jednak nic. Ciezko powiedziec, chociaz jakby brac pod uwage nasza madrosc ludowa to powinna byc dziewczynka ze wzgledu na jedzenie, a syn, ze wzgledu na swietna cere.jak dotad ciaza przebiega swietnie jesli chodzi o moje samopoczucie, w ogole nie czuje sie w ciazy :-) ja chcialabym dziewczynke , za to m liczy na chlopca , wiec sama jestem ciekawa :D

No jestem ,jestem:tak::tak:

Aniu o tak wyprawka po Michalku zostala:tak:

Zadna z was kochane nie zgadla - w brzuszku jest uwaga ! dziewczynka:tak::tak::-)Wiec ubranka sie nie przydadza, oczywiscie te typowe chlopiece (body i takie tam sa ok):tak:
Wszystko dobrze ,mala rozwija sie prawidlowo ,wymiary i bicie serduszka super!Jedna nereczka jest wieksza ,ale w normie:tak: ( z Miskiem mialam ten sam problem ,ale byla duzo wieksza i byly 2 kontrole ...przed porodem unornowalo sie):tak: Bylam tak przejeta ,ze glowa mnie rozbolala i poszlam sobie polezec i spalam do 14 razem z Michasiem wiec czeka nas dluuuuuuuuugi wieczor:tak:

Hejka !!!!

U nas pada i pada mam dośc .....................

Karola gratuluje super ze bedzie dziewczynka, chłopaka już masz więc teraz córeczka fajnie .

Tez miałam przeczucie przy drugim dziecku że bedę miała chłopaka a jak się okazało że jednak będzie dziewczynka to byłam przeszczęśliwa .

Sencilla jak bedziesz miała chwilke to pochwal się malutką takie bobaski sa słodziutkie .

a pochwale sie fotka z usg ,profil ma jak Michalek:-D

ale mam zgade bleee

Załączniki

• DSCF1765.jpg
    DSCF1765.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 27
Gratulacje!!! Ale fajnie ,chlopczyk i dziewczynka . ja tez bym chciala dziewczynke rozczulam sie jak widze takie malutkie sukieneczki:-)

Ania co masz za nauczyciela? holenderskiego? coś mnie by się przydało :tak:

Ja mam wolontariusza ktory mnie odwiedza raz w tygodniu zeby podszlifowac moj holenderski:-D... Karola bardzo sie ciesze - tak sobie w duchu myslam hihi... wazne ze wszystko jest OK... uciekam bo mo dzis maja jakis placzliwy dzien i musze ich upchac do lozek...:tak:

Dziewczynki czytam Was na biezaco,ale malo mam energii,aby cos pisac...Malutka jest cudowna, imie ma jednak Liljana Johanna :) fotke umieszcze,jak siade przy komputerze. Co poniektore z Was widzialy skarba na FB :)

reklama
AniaHaven, jeśli można spytać...co to za wolontariusz uczący holenderskiego? To jakaś firma, program? Czy znalazłaś poprostu ogłoszenie? Ja bym była bardzo czymś takim zainteresowana...bo 2x w tygodniu doszlifowuję angielski i już nie ma kasy jeszcze na lekcje holenderskiego...a na te darmowe kursy poza domem nie mam czasu, bo są strasznie intensywne.

Karola, gratulacje dziewczynki!!! To będziesz mieć parkę:-)

A jutro Dzień Kobiet...Kobiety:-D Ciekawe czy mój zapominalski mąż będzie pamiętał;-)

Do góry