reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam Was wszystkie.
Karola, gratuluję córeczki :-D
Ja dziś padnięta jestem, w pracy mi się tak spać chciało, że groziło mi zaśnięcie na stojąco:rofl2:
Moja mała dziś w brzuszku podskakuje tak, że laptopa na kolanach utrzymać nie mogę....
I znowu... zaczynam być głodna:szok: W takim tempie to do porodu nie zmieszczę się w drzwiach:rofl2::rofl2:

Witam rowniez :-)
Karola gratulacje coreczki :tak: bedziesz miala kogo stroic, dla dziewczynek te ubranka sa takie slodkie :-)
Iguana mysle ze kazdy moze korzystac z uslug wolontariuszy. Znalazlam taki link zoekinuwbuurt | | Het begint met taalHet begint met taal moze ci cos pomoze :tak:
Mysmy dzisiaj byli w zoo, zmarzlismy jak nie wiem ale najwazniejsze wrocilismy zadowoleni :tak: zastanawiamy sie czy nie wykupic abonamentu na caly rok
Szukam wlasnie przepisu na mufinki i zaraz ide piec mniam.....:-)

Karola ja obstawiałam, że będziesz miała dziewuszkę i dobrze obstawiałam :) gratuluję!

uhhh ja moją wkońcu uśpiłam po 1,5h... wyrwała mi z 500 włosów przy okazji... kosmos jakiś...
dobrej nocy dla Was!

Gosia, chciałam też sprawdzić czy mogę korzystać z takiego wolontariatu, ale stronka mi się coś nie otwiera.
Ja właśnie skończyłam jeść babeczkę piaskową i coś czuję, że nadal jestem głodna:szok::szok::szok:

Dziewczyny mam gdzies ulotke z tej "firmy"co ja mam tego pana - kazdy moze kto tylko pragnie sie uczyc... moj Piet ma gdzies tak 67lat i byl kiedys lekarzem domowym - wiec ciagle mamy duzo tematow na konwersacje:-D poza standardami...
Kazdy moze ich uzywac tylko przez rok... :tak:wczesniej mialam studentke Eva ale sie wyprowadziala z Bredy wiec mi zaproponowali kogos w zamian:-p... umowilam sie znowu na piatek...

Sencilla slodziak z malenkiej i ..imie tez cudne!
Gosiu a gdzie w zoo bylas? ja sie wybieram tez ale poczekam na ocieplenie jeszcze :sorry:...
Co do DNIA Kobiet to ... ja mam zebranie o 19.30 w szkole Kariny chyba w prezencie:eek: bo mialam isc z przyjaciolkami do wloskiej restauracji - ale wlasnie wyszlo ze 4 z nas na 10 maja zebranie wiec moze sie uda zaszalec na zakupach bo sklepy jutro do 21.00:-D:-D:-D

DOBRANOC.../mam nadzieje ze pelnia pozwoli mi dzisiaj spac - jak nie to wam tu prezent na rano zostawie:-p/

Aniu ja mam niedaleko siebie w Nuenen nieduze zoo, zwierzat nie maja duzo ale poza tym maja duzo zjezdzalni hustawek itp. rzeczy, jak dla Daanka to atrakcji mial duzo. Jak bedzie cieplej to chcemy jechac do Safaripark niedaleko Tilburg, ztego co patrzylam w necie to jest tam co robic :tak: Aniu bylas moze tutaj w naszych okolicach jakis parkach atrakcji ktore polecilaby dla trzyletnich dzieci????
Iskierka wkleje jeszcze raz zoekinuwbuurt | | Het begint met taalHet begint met taal
A o dniu kobiet calkiem zapomnialam

Sencilla mnie sie tez bardzo podoba imie Liljana:tak:
Aneta moj syn tez kiedys przez sen tarl zabkami ale to trwalo moze tydzien i przeszlo:tak:
Aniu a co zostawisz??:-)
Axe ty to masz przeboje...cierpliwosci ci zycze:tak:

Iskierka ja na szczescie nie czuje glodu za czesto ,ale wszystko jeszcze przede mna:eek: Mam nadzieje ,ze za duzo nie przytyje:cool2:

Gosia jak sie czujesz? jak brzuszek?
Iguana w hadze tez sa wolontariusze nawet gdzies mialam do nich nr tel:tak:

dziekuje za gratki ,dalej nie moge uwiezyc ze to dziewczynka:sorry::-D

Witam was dziewczyny :) Sorki ze tak dluugo sie nie odzywalam ale wiecie same hehe caly czas poswiecam mojej ksiezniczce :) jest slodka - kocham ja nad zycie ... Nie odwaze sie patrzec w tyl ile postow mnie ominelo bo pewnie ze dwa dni nadrabialabym zaleglosci :)
Malutka jest zdrowa jak ryba i rosnie jak na drozdzach :) Ja tez czuje sie wysmienicie, juz 3 dni po porodzie sprzatalam mieszkanie... niewiedzialam ze tak szybko dojde do siebie ... A i po moich doswiadczeniach moge obalic wszystkie zle opinie na temat porodu w domu i kramzorg - ja jestem BARDZO zadowolona... traktowaly mnie jak ksiezniczke, jakby mogly to nosilyby mnie na rekach zebym sie zabardzo nie zmeczyla hehe
Sprobuje wkleic zdjecie Lucy ale niewiem czy mi sie to uda bo nigdy tego jeszcze nie robilam :)
I przy okazji serdecznie gratuluje tym cos juz urodzily :)
P3060225.jpgP2180126.jpgP3050218.jpg

reklama
Karola ano mam przeboje... ;P Mam nadzieję, że jak będzie większa to będzie przeciwieństwem... i tak się cieszę, że cycka je tylko w nocy ze dwa razy a tak to już nie je cyca... ciekawe czy jak będę w PL pozwoli mi gdziekolwiek wyjść bez Niej :) ;P :)
LUCY śliczna ta Twoja Mała Gwiazdeczka i ciesze się, że u Was wszystko jak najbardziej wporządku :)
Anetka ja zgrzytam zębami od urodzenia ;P

Do góry