7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Sencilla zdrówka dla Ciebie, pochwaliłabyś się swoim Malutkim cuuudem!
ale jestem padnięta...
ale jestem padnięta...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie strasz, bo ja tak drugie urodziłam, więc to trzecie chyba w biegu zgubię....Iskierka,trzecie dziecko to wyskakuje jak groszek z luski
Wiem, że jest coś na "kształt" mąki ziemniaczanej, nazywa się Maizena, ale ona nadaje się raczej tylko do zagęszczania sosow...dziewczyny ja tak zupełnie z innej beczki, czy dostane tutaj mąkę ziemniaczną? czy oni taką tu mają? jesli tak to poprosze o holenderska nazwe ;-)
Sencilla, to normalne po porodzie, hormony i tak dalej...Dziewczyny mam kryzys,plakac mi sie chce,piersi mnie strasznie bola,dzieci nadaktywne,mala wisi przy cycu,maz zaraz do szkoly idzie,ja mam goraczke i kaszel,ciagnie mnie szew,marze o pomocy mamy i ogolnie czuje sie jak kupa (jak to ostatnie napisalam to mi sie smiac zachcialo)
W Beverwijk byłam raz i nie pomogę z tym mięsem, ale to chyba tylko w weekendy czynne... Tu masz stronkę: De Bazaar, Beverwijk - Home, chyba wszystko tam pisze :-)Dziewczyny, a szczególnie Anetka(bo mieszka niedaleko) czy byłyście w Beverwijk na Baazar??? Co tam można kupić?Podobno wszystko, czy ryby też i mięso??? Czy to czynne tylko w weekendy czy w dzień powszedni...a w weekendy to pewnie ludzi tłum...
A i jeszcze jedno, jak w NL chce się iść do okulisty to najpierw trzeba do domowego i on daje list? No bo chyba okulistą też nie jest...