reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry ,,,
zaraz bedzie wiosna wiec i wiecej słońca.
A ja własnie położyłam malucha do spania,gotuje rosołek,w czwrtek idziemy na kontrole z Alexem,bo antybiotyk jutro sie konczy a nadal strasznie kaszle.Ale zaczal juz wiecej przesypiac-zabki sie wybily wiec chyba one byly powodem nieprzespanych nocy.
milego dnia i zdrowka dla chorych....
Anetka sliczny synus.:-)

Dzien dobry,spodobal mi sie jeden komentarz" czlowiek powinien byc rodzony tam gdzie zostal zrobiony"he he

Sencilla jeśli ktoś chce niech rodzi w domu, tylko nie należy niekogo zmuszać do tego i przekonywać na siłę tak jak czasami to dzieje się w NL.Zgadzam się że poród jest rzeczą naturalną tak samo jak komplikacje mogące wystąpić przy nim.
Niestety nie mogę przytoczyć artykułu, który kiedyś czytaąłm że w NL jest bardzo wysoka śmiertelność noworodków(nie chodzi tu tylko o porody domowe ale też o to że w Holandii nie koniecznie ratuje się noworodki, które później byłyby niepełnosprawne).

Sencilla co do słoneczka to fakt, mam je w serduszku już prawie roczek na non stopie heh :) ALe na niebie też by się przydało.. bo spacer w deszczu nie należy do moich ulubionych :) Kiedyś tam może i lubiłam ale z Miśka to jednak wole błękitne niebo i promienie słoneczne :) a co do porodu to jestem w szoku. Ja jednak jestem za porodem w szpitalu. Bo zawsze coś może się stać! I zawsze może być za późńo..
Nana dobry tekst dobry :) ale nie popieram go wogóle ;P
Anna uhh i tu znowu jestem w szoku...

SZOK NORMALNIE SZOK....

reklama
ej dziewczyny mam pytanie. Jak wiecie dalej karmię i ciągle nie mam okresu od porodu. wczoraj wydzielił mi się taki jakby brązowy śluz. Miała może któraś z Mam tak, która też długo nie miała okresu po porodzie ? może wkońcu okres przyjdzie jak już karmię Małą tylko w nocy 3 razy...

Do góry