reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
dobry dobry tylko slonca brak...
anp
mama Alexa
Dzien dobry ,,,
zaraz bedzie wiosna wiec i wiecej słońca.
A ja własnie położyłam malucha do spania,gotuje rosołek,w czwrtek idziemy na kontrole z Alexem,bo antybiotyk jutro sie konczy a nadal strasznie kaszle.Ale zaczal juz wiecej przesypiac-zabki sie wybily wiec chyba one byly powodem nieprzespanych nocy.
milego dnia i zdrowka dla chorych....
Anetka sliczny synus.:-)
zaraz bedzie wiosna wiec i wiecej słońca.
A ja własnie położyłam malucha do spania,gotuje rosołek,w czwrtek idziemy na kontrole z Alexem,bo antybiotyk jutro sie konczy a nadal strasznie kaszle.Ale zaczal juz wiecej przesypiac-zabki sie wybily wiec chyba one byly powodem nieprzespanych nocy.
milego dnia i zdrowka dla chorych....
Anetka sliczny synus.:-)
witam
wlasnie taki artykul przeczytalam:
Poród w domu – (nie)bezpieczna wygoda? - Poród i po porodzie - Jestem w ciąży - Onet Dziecko
co o tym myslicie?
wlasnie taki artykul przeczytalam:
Poród w domu – (nie)bezpieczna wygoda? - Poród i po porodzie - Jestem w ciąży - Onet Dziecko
co o tym myslicie?
AnnaJ007
Fanka BB :)
Sencilla jeśli ktoś chce niech rodzi w domu, tylko nie należy niekogo zmuszać do tego i przekonywać na siłę tak jak czasami to dzieje się w NL.Zgadzam się że poród jest rzeczą naturalną tak samo jak komplikacje mogące wystąpić przy nim.
Niestety nie mogę przytoczyć artykułu, który kiedyś czytaąłm że w NL jest bardzo wysoka śmiertelność noworodków(nie chodzi tu tylko o porody domowe ale też o to że w Holandii nie koniecznie ratuje się noworodki, które później byłyby niepełnosprawne).
Niestety nie mogę przytoczyć artykułu, który kiedyś czytaąłm że w NL jest bardzo wysoka śmiertelność noworodków(nie chodzi tu tylko o porody domowe ale też o to że w Holandii nie koniecznie ratuje się noworodki, które później byłyby niepełnosprawne).
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Sencilla co do słoneczka to fakt, mam je w serduszku już prawie roczek na non stopie heh ALe na niebie też by się przydało.. bo spacer w deszczu nie należy do moich ulubionych Kiedyś tam może i lubiłam ale z Miśka to jednak wole błękitne niebo i promienie słoneczne a co do porodu to jestem w szoku. Ja jednak jestem za porodem w szpitalu. Bo zawsze coś może się stać! I zawsze może być za późńo..
Nana dobry tekst dobry ale nie popieram go wogóle ;P
Anna uhh i tu znowu jestem w szoku...
SZOK NORMALNIE SZOK....
Nana dobry tekst dobry ale nie popieram go wogóle ;P
Anna uhh i tu znowu jestem w szoku...
SZOK NORMALNIE SZOK....
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
ej dziewczyny mam pytanie. Jak wiecie dalej karmię i ciągle nie mam okresu od porodu. wczoraj wydzielił mi się taki jakby brązowy śluz. Miała może któraś z Mam tak, która też długo nie miała okresu po porodzie ? może wkońcu okres przyjdzie jak już karmię Małą tylko w nocy 3 razy...