reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

bry...

Anetko biegunka tez jest objawem nadchodzacego porodu...jak ty sie masz?:sorry: jestes jeszcze z nami?
Sencilla ty zawsze lubisz trzymac w niepewnosci...:tak:
Robale... jak sie psuje to wszystko!:-D na raz...;-)
My mielismy cudowna noc:zawstydzona/y: Erni 6 razy rzygal a potem dostal takiej goraczki ze...:szok: na szczescie juz mu lepiej... nie wiem co to bylo ale chyba mu placki ziemniaczane zaszkodzily:crazy:

zmykam...

reklama
Jednak dotrwalam do rana. Dzwonilismy do lekarza domowego i maja oddzwonic czy bedzie ta wizyta domowa. Mam nadzieje ze przyjdzie lekarz do domu bo nie chcialbym mojego Kuby z domu wyciagac. Ide przeplukac gardlo woda z sola nigdy tego nie robilam wiec mam nadzieje ze nie bede miala odruchow wymiotnych heheh:-D

anetka880, dużo zdrówka.

Mnie dzisiaj też czeka dość intensywny dzień, ale na szczęście wieczorem zaczyna się weekend!!! A jutro wybieramy sie z AnnJ na tą wystawę:
Exhibitions

mzl.lydextpf.320x480-75.jpg

slyszalam o tej wystawie bardzo kontrowersyjna ,chetnie bym sie wybrala.ANETKA no biegunka to przed porodem...zdrowiej,nabieraj sil bo beda ci potrzebne:-)

Witam serdecznie.
Ja jak zwykle ostatnia i dziś w biegu...
Wczoraj miałam USG. Bardzo miła pani pokazała mi ze wszystko z dzidzią w porządku, rozwija się jak najbardziej prawidłowo i mieści się we wszystkich normach zgodnie ze swoim "wiekiem".
Powiedziała, że będzie to.... dziewczynka, ale nie wiem, czy ufać temu sprzętowi na 100%. Wiem, że technika idzie do przodu, ale kilka lat temu moja kuzynka nastawiła się własnie na córkę, bo jej z USG wyszło, a przy porodzie okazało się, że ma syna:szok:
jak sie psuje to wszystko!:-D na raz...;-)
Dokładnie tak jest - zaczyna mi szwankować samochód (pasek klinowy i takie tam, mój mąż ma problemy ze skuterem, a wczoraj wieczorem.... coś się zepsuło i mój laptop nie reaguje na internet bezprzewodowy. Po podłączeniu kablem działa bez zarzutu, ale na wi-fi już nie. Jestem zła, bo nie wiem czy to wina operatora czy mojego laptopa. A z kablem nie zajdę z laptopem do sypialni:angry:

Znikam na razie bo mam parę spraw do załatwienia i dzieci do kina muszę zawieźć.
Zajrzę później - miłego dnia wszystkim

ISKIERKO gratulacje coreczki ,no super ,ze wszystko z nia ok.u nas to bylo na 100% wiadomo ,ze to mezczyzna.mamy nawet zdjecie tego dowodu

Ostatnia edycja:
My mielismy cudowna noc:zawstydzona/y: Erni 6 razy rzygal a potem dostal takiej goraczki ze...:szok: na szczescie juz mu lepiej... nie wiem co to bylo ale chyba mu placki ziemniaczane zaszkodzily:crazy:

zmykam...

Gdyby zaszkodziły placki to gorączki by raczej nie miał. Zdrówka dla Erniego życzę!!!

Iguana też się cieszę na sobotnią wystawę...Sencilla to jest nauka, biologia i anatomia, nic przerażającego-nie wystawiają tam trupów w trumnach;)))

Anetka pewnie rodzi;)) staramy łączyć się z Tobą w bólach:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja juz po pracy- wybieramy sie na zakupy WIELKIE bo jutro urodzinki mojego M wiec goscie przychodza na imprezke...:tak:
Kiedys byla juz taka wystawa w Niemczech - moj ex preparowal zwierzeta wiec wszystko w tym temacie bylo mu bliskie:cool2: ale nawet jego bralo na wymioty ... mozna bylo ogladnac naczynia krionosne czlowieka i ..tylko to ....:szok: albo same miesnie..

milego piatkowego popoludnia

Do góry