reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Sencilla widze ze nie tylko ja mam ten problem ze nie pamietam jakie sa te wlasciwe hehe nawet moja polozna byla zdziwiona ze nie pamietam. Wlasnie skoncyzlam ogladac film "Dziewczyna z tatuazem" polecam bardzo fajny.
Ja juz od zeszlej niedzieli mam takie klocia, skurcze nie wiem jak to nazwac ale juz wiem ze to te przepowiadajace.
Iguana_ z mezem sie poprzytulalismy ale nic nie pomaga :-D Jednak jest lepiej urodzic przed terminem bo nie ma wtedy takiego oczekiwania jak teraz.

Dobranoc! A tobie SENCILLA powodzenia zycze jezeli to juz !!!

reklama
Sencilla ja tez trzymam kciuki:tak: cos czuje ,ze za pare godz coreczka bedzie w twoich ramionach :tak::tak: az mi sie spac odechcialo z wrazenia ..

a mozna uzywac tej masci w ciazy bo wiem ze ja nie moglam? i z masazem w czasie ciazy tez powinno sie uważać jak się nie jest specjalistą :)
Maść jest homeopatyczna, nazywa się SRL Spiroflor. Powiedziała mi o niej lekarka i poleciła właśnie na bóle pleców podczas ciąży. Mozna ją kupić w drogerii, widziałam nawet w C1000. Pani sprzedawczyni też powiedziała, że ona jest dobra dla kobiet w ciąży. Ona nie rozgrzewa, jak inne maści tego typu, ale bóle ustają. Wprawdzie nie na stałe (do 4-6h), ale zawsze - do pracy idealnie:-)
Dla chętnych do obejrzenia filmik z moim Tymkiem w roli głównej:
rozkoszniaczek.AVI - YouTube
SŁODKOŚCI!!!!
a teściowa jest akurat z nami, powiem szczerze że już mam dość, bo ona wszystko wie najlepiej i oczywiście wie lepiej co moje dziecko potrzebuje, co ma jeść itd.Nie lubię jak mi się ktoś wtrąca w wychowywanie syna, ale narazie musi tutaj być..
Skąd ja to znam.... ;-)
o widze rozliczanie na tapecie...:-D ja dzis dostalam wlasnie rozliczenia za poprzednie lata - i jeszcze zwrot bedzie jupi!!!!:cool2:
Ja też mam nadzieję na zwrot, ale muszę jeszcze poczekać ja jeden jaaropgraaf, wrrrrrrr.
Sencilla - trzymam kciuki by to było już, w miarę szybko i mało boleśnie. A ja przy synu nie mogłam leżeć w łóżku. Gdy zaczęły sie skurcze to musiałam chodzić po mieszkaniu trzymając się mebli, ścian, czegokolwiek i dawało mi to ulgę. Oczywiście na początku, gdzieś od 4 w nocy. Gdy skurcze mijały to kładłam się, zdrzemnęłam godzinkę i znowu to samo. Ale za to w godzinę po dotarciu do szpitala syn już był na świecie:-D

ANETKA jezeli odejdzie czop to raczej trzeba zrezygnowac z przytulanka ,bo moze dojsc do zakazenia.SENCILLA jezeli to juz to nie zwlekaj zbytnio ze szpitalem skoro chcesz miec znieczulenie bo moze byc za pozno .najlepiej to sobie miez czas miedzy skurczami.jejku no ja tez nie moge spac...

Sencilla jestem ciekawa jak dalej poszlo, czy skurcze przeszly czy tez to te wlasciwe ? Jeju, az sie sama podekscytowalam! powodzenia , niech moc bedzie z Toba!!

bry...

Sencilla mam nadzieje ze wsio OK:sorry: - daj znac..bo smsa nie dostalam wiec wnioskuje ze ...spisz spokojnie!:-) i jak to mozliwe ze po dwoch porodach nie pamietasz jak to bylo? hihi... :cool2:

Anetko ja tez karteczki robilam sama - poszukam to ci wrzuce;

milego dnia 4all...

Dzien dobry!a ja jeszcze zyje ;)cala noc nie spalam z tych skurczy(bykow) haha.zjadlam z rodzzinka sniadanko,wyprawilam ich do kosciola i myknelam znow do lozka...jednak wciaz w dwupaku...dziwne tylko,ze caly czas mam skurcze,nie ustaja,ale w sumie tez nie przybieraja na sile...ANetka,a jak Ty?

Sencilla, mam nadzieję, ze wszystko juz dobrze i masz już córeczkę przy sobie:-) Też jestem bardzo podekscytowana!

Dzisiaj dla odmiany to ja zrobiłam mężowi prezent i jak Janek się obudził po 8:00 zabrałam go do innego pokoju...aby mąż mógł dospać, bo ostatnio taki zapracowany i niedospany:tak:

My w planach dzisiaj mamy spacerek po śniadaniu...potem wielkie gotowanie...bo przybywają do nas tłumy gości, znajomi męża z uczelni. Będzie holendersko-irańsko w domu, ze znaczną liczebną przewagą Irańczyków;-)

reklama
Do góry