reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
ufff ale Wy dużo piszecie, nie było mnie ze dwa dni a tu ponad 10 stron:)
my nadal się przeprowadzamy, jutro sądzę że skończymy, i jutro wieczorem już będziecie spać w naszym mieszkanku, ale ile jeszcze nas pracy czeka, ale wszystko powoli się zrobi, najważniejsze już zrobione czyli położenie paneli i pomalowanie ścian.

wszystkie dzieciaczki cudowne!!!

a teściowa jest akurat z nami, powiem szczerze że już mam dość, bo ona wszystko wie najlepiej i oczywiście wie lepiej co moje dziecko potrzebuje, co ma jeść itd.Nie lubię jak mi się ktoś wtrąca w wychowywanie syna, ale narazie musi tutaj być..

pozdrawiam

aha aneta pytałaś chyba o ib60? potrzebowałam do mieszk socjalnego i mi na miejscu w rotterdamie wydali, byłam osobiście.

No ja wlasnie bylam w Belastingu i tez mi dali za 2010. A moglabys mi napisac jak on mniej wiecej wyglada bo nie mam pewnosci co do mojego czy to na 100% bo nigdzie nie pisze na nim IB60 a skalda sie z 2 stron.

anetka teraz nie powiem Ci dokładnie bo papiery już przewiozłam na tamte mieszkanie i niemam ich, ale napewno była to jedna kartka i pisało na górze IB60, no i jest podana kwota zarobiona w 2010 roku.

Hejka...

Wklejam linka gdzie można poszukać sobie lekarzy polskich..
polscylekarze.org - baza lekarzy

Fajny ten link, choć niestety co do polskich stomatologów w Amsterdamie...to już na stronie są stare informacje, bo niestety nie ma już ani jednego Polaka. Jak kiedyś szukałam polskiego dentysty, to dzwoniłam do 2 miejsc i pani sekretarka powiedziała, że w necie są już stare informacje i odbiera w tygodniu po kilka telefonów od Polaków:sorry2:

Ale się dzisiaj fatalnie czuję...teraz jest troszke lepiej, ale do południa coś tak było mi słabo i niedobrze. Może to od hormonów, może od zmęczenia...a może jedno i drugie. Udało mi się przespać z godzinkę i już jest troszke lepiej.

Ostatnia edycja:
hejka
Jak sie bawicie w ostatnie dni karnawalu??? Mysmy dzisiaj zaliczyli pochod karnawalowy w naszej wiosce, bardzo fajne nawet sie nie spodziewalam takiej parady, prawie ak w Rio de Janeiro :-D:-D
Teraz siedzimy przy piwku, wlasciwie ja siedze bo moj M. juz sie wzial za obiad
Aniu zawsze takiego smaka narobisz z tymi ciastami ze chyba tez zaraz cos upieke:tak:
Clauditka spokojnej nocy na nowym mieszkaniu:-) A remontem sie nie przejmuj z czasem zrobicie, my juz rok siedzimy i schody mamy dalej nie pomalowane :-p
Mysmy dzisiaj ustawiali wszystko na strychu bo kupilam na marktpl. szafke na komputer, powoli zaczyna sie tam przytulnie robic. Jeszcze musze tam pomalowac i potapetowac i bedziemy mogli sie przenosic

reklama
Do góry