reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień dobry! My już od 7 na nogach :) a o 3 do 5 miała Misia przerwę w nocy, bawić się jej zachciało :) teraz kawka i bieganie i do Bredy czas się przejechać :) Miłej soboty!

Masaże robi mi mąż, kupiłam specjalną homeopatyczną maść przeciwbólową, a basen... cóż, nie umiem pływać:sorry:
a mozna uzywac tej masci w ciazy bo wiem ze ja nie moglam? i z masazem w czasie ciazy tez powinno sie uważać jak się nie jest specjalistą :)

reklama
Witam!ja tez obudzona juz od dwoch godzin,moja Tos jest rannym ptaszkiem...

hihi...moj Victor ostatnio robi nam pobudki o 6.00 rano:szok::szok::szok: szkoda ze dzieci nie kumaja ze weekend jest i pospac mozna!:-D no coz...
Jesli chodzi o sobotnia krzatanine to ja na dzisiaj skonczylam - ciasto w piekarniku, maluchy maja mala kolezanke wiec sie bawia w pokoju a V spi - jak wstanie ruszamy nad jezioro!:tak: czas ich przewietrzyc...

Niuniu - nie mam pojecia a pytalas u domowego?

niunia, najlepiej spytaj lekarza rodzinnego. Wiem, że tutaj przepisują luteinę na zaburzenia miesiączkowania, tak jak w Polsce...ale jak leczą sam zespół policystycznych jajników to nie wiem.

anetka880, poduszka-rogal to genialna sprawa. Ja z nią spałam w ciąży, choć gdy już miałam bardzo duży brzuch to mi jakoś przeszkadzała. Teraz używam jej do karmienia i jest mega wygodniej. Jak pojedziemy do Polski w kwietniu na 10 dni, to też ją zabiorę.

A ja wam do kawki dorzuce BROWNIES - :-D:-D:-D caly dom nim pachnie... Victor wciaz spi wiec pije kawke i ...z nudow zrobilam roladki wolowe, obralam ziemniaczki i jeszcze surowke z rukoli...:sorry2:

mam nadzieje ze dzis nie bedzie padac:dry:

AnnaJ007 super ten twoj Tymek:-)

Ja siedze z moim Kuba i sie nudze, on sobie gra w Toy Story na Xboxie a ja nie wiem co mam zrobic. Moj maz pojechal do sklepu stwierdzil ze mam lepiej nie wychodzic juz bo sie boi:-) Musze sie zabrac za obiad a nie chce mi sie.

aniahaven jak czytam twoje wpisy to zawsze mi sie chce czegos slodkiego, zaluje ze nie mam piekarnika bo sama bym upiekla cos pysznego a mam super przepis na ciasto rafaello tylko nie mam gdzie biszkoptu upiec. Musze sie sernikiem na zimno chyba dzisiaj zadowolic:-)

Anetko u mnie zawsze cos pysznego hihi:-D ja juz mam tak we krwi - zreszta u mnie w domu zawsze na weekend musialo byc ciasto i to przewaznie drozdzowe / jedno to za malo/:-p
Jak tam po rocznicy ? :cool2:

A tu nasz dzisiejszy wypad nad jezioro - tylko kaczki nam nie dopisaly wiec chleb zostawilismy im w prezencie...:-D

Załączniki

• P2190077.jpg
    P2190077.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 56
  • P2190083.jpg
    P2190083.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 45
  • P2190092.jpg
    P2190092.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 35
  • P2190144.jpg
    P2190144.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 36
  • P2190132.jpg
    P2190132.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 60
  • P2190112.jpg
    P2190112.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
A to nasze zdjecia chyba juz z ostatniego spaceru w tym skladzie :)

DSCN4639.jpgDSCN4648.jpgDSCN4662.jpgDSCN4636.jpg
Aniu po rocznicy dobrze wiesz za bardzo nie moglam nic zorganizowac bo Kuba w domu a ja w takim stanie ze wybrac sie tez strach gdzies, ale ogolnie pozytywnie spedzilismy wieczor ;-)A tak po za tym to fajne zdjecia. Ja juz zamowilam sernik bo mama akurat w sklepie i tez bede robila.

Ostatnia edycja:
Do góry