karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla bardzo fajny artykul
Aneta chyba tez sie rozgladne za taka poduszka
Aneta chyba tez sie rozgladne za taka poduszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SENCILLA a jak moglabys mi napisac jakie sa koszty dentysty dzieciecego bo slyszalam ze tutaj w Holandii jest drogo. Ja naszczescie nie potrzebuje korzystac z uslug tego specjalisty ale moj Kuba musi isc. Niestety nie wiem czy u nas jest typowo dzieciecy dentysta.
Masaże robi mi mąż, kupiłam specjalną homeopatyczną maść przeciwbólową, a basen... cóż, nie umiem pływaćIskierka współczuje bólu w tym odcinku.. przeciążone krzyże niestety... masaże i basen by się przydały... oczywiście masaże po porodzie a basen nawet teraz.
Niestety Prenatal tylko online, ale w Baby-dump w Utrechcie "macałam" te podusię i chyba była własnie z kuleczkami w środku... Wybiorę sie tam chyba w czwartek lub piątek to obadam. Dzięki za rady :-)Iskierka71 mi dziewczyny z forum polecily ta poduszke ale z kuleczkami i bylam w baby dump i nie bylo jej, ale jak masz Prenatal w poblizu to tam zajrzyj ta sa. Ja dokladnie mam ta:
Zobacz załącznik 438551