7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
uhhhhh i znowu nie wyrabiam. Teraz przy Miśce prawie wogóle nie włączam lapka ani tv, bo widzę, że to na Nią źle wpływa.
Co do teściów i Mamusiek I mame i teściów mam złotych Dziękuje Bogu za to! Współczuje każdej, która ma jazdy z teściową czy też Mamą!
Sencilla ślicznie wyglądasz, szok, że tak promieniejesz przy tylu obowiązkach Ale jak ja to mówię - Kobieta potrafi wszystko a na obiad miałam mielone ale nie smażone tylko gotowane w sobie grzybowyyym
Iguana, AnnaJ, Anp śliczne te wasze Szkraby Co do dzieciaczków to Misi dziś się urodził pierwszy kuzyn ahhh nie mogę się doczekać jak go tylko zobaczę, Miśka będzie miała z kim szaleć jak tylko odwiedzimy go w Londynie
Aniahaven stroje świetne Czarownica jak prawdziwa!!
nana jak Twój Tymcio? Jakieś nowe postępy?? CIesze się, że jest co raz lepiej!
wiatraczek oo to Ty też się spodziewasz kolejnego Dzidzia? SUper!
Ciekawe, która następna tu wskoczy i powie, że jest w ciąży
Iskierka współczuje bólu w tym odcinku.. przeciążone krzyże niestety... masaże i basen by się przydały... oczywiście masaże po porodzie a basen nawet teraz.
Miłego weekendu dla Was i wspaniałego Karnawału!
Co do teściów i Mamusiek I mame i teściów mam złotych Dziękuje Bogu za to! Współczuje każdej, która ma jazdy z teściową czy też Mamą!
Sencilla ślicznie wyglądasz, szok, że tak promieniejesz przy tylu obowiązkach Ale jak ja to mówię - Kobieta potrafi wszystko a na obiad miałam mielone ale nie smażone tylko gotowane w sobie grzybowyyym
Iguana, AnnaJ, Anp śliczne te wasze Szkraby Co do dzieciaczków to Misi dziś się urodził pierwszy kuzyn ahhh nie mogę się doczekać jak go tylko zobaczę, Miśka będzie miała z kim szaleć jak tylko odwiedzimy go w Londynie
Aniahaven stroje świetne Czarownica jak prawdziwa!!
nana jak Twój Tymcio? Jakieś nowe postępy?? CIesze się, że jest co raz lepiej!
wiatraczek oo to Ty też się spodziewasz kolejnego Dzidzia? SUper!
Ciekawe, która następna tu wskoczy i powie, że jest w ciąży
Iskierka współczuje bólu w tym odcinku.. przeciążone krzyże niestety... masaże i basen by się przydały... oczywiście masaże po porodzie a basen nawet teraz.
Miłego weekendu dla Was i wspaniałego Karnawału!