reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ISKIERKA ja tez robilam kurs na tym uniwersytecie i choc mielismy polska nauczycielke to nie wiele z tego wynioslam.pozatym mi chodzi o to by miec certyfikat.SENCYLIA ,a ty gdzie sie uczysz?ANETKA880 no tak po upadku to moze sie cos zaczac.ja tez jak zaczelam rodzic to nie wiedzialam ze to juz bo skurcze mialam od polowy ciazy i tylko na ktg bylo widac ze sa one regularne i ze to juz:-)

reklama
Nana, ja sie uczylam u siebie w miescie w szkole Fiolet, oni maja jeszcze oddzial w Purmerend, ale to chyba nie Twoje okolice.. kurs mialam dofinansowany z gemeente, dziewczyny naprawde warto zapytac o takie finansowanie, bo wtedy mozecie zdobyc certyfikat wlasciwie za darmo i dobrze sie nauczyc jezyka.

to tez wyjscie,tylko ze ja poki co nie pracuje wiec nie nalezy mi sie zadne dofinansowanie do opieki...oj no musze pomyslec

reklama
Do góry