7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Wow jestem w szoku. Miesiąc temu wysłaliśmy papiery do svb o pieniążki dla Misi, patrzę dziś na konto a tu 2x195 e szybciutko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam podobne zdanie - tutaj są większe perspektywy. W PL moja córka po skończeniu szkoły może co najwyżej zostać sprzątaczką lub bezrobotną a tutaj ma szanse na normalna prace (choćby i w fabryce przy taśmie, ale pracę).hejka
ja z mężem osobno mieszkaliśmy z 6lat Ciężko było Piotrusia sama wychowywałam przez 5lat Tate widział co 2msc Wciąz miałam nadzieję ze on wróci Tylko do czego No i w końcu dostal awans wzieliśmy kredyt i kupilismy tu dom Nie myślę już o powrocie do Pl Muszę myśleć o przyszłości dzieci Tu mają lepsze perspektywy na spokojne życie
Najbardziej się boję że nie będzie mnie w Pl w ważnych dla mojej rodziny momentach Tak bardzo się boję telefonu ze moi najbliżsi ..... a mnie tam nie będzie......
niech mnie ktoś kopnie bo sprzatac muszę zacząć
hejka
ja z mężem osobno mieszkaliśmy z 6lat Ciężko było Piotrusia sama wychowywałam przez 5lat Tate widział co 2msc Wciąz miałam nadzieję ze on wróci Tylko do czego No i w końcu dostal awans wzieliśmy kredyt i kupilismy tu dom Nie myślę już o powrocie do Pl Muszę myśleć o przyszłości dzieci Tu mają lepsze perspektywy na spokojne życie
Najbardziej się boję że nie będzie mnie w Pl w ważnych dla mojej rodziny momentach Tak bardzo się boję telefonu ze moi najbliżsi ..... a mnie tam nie będzie......
niech mnie ktoś kopnie bo sprzatac muszę zacząć