Hej dziewczyny, jestem już po wizycie u ginekologa ;-)Termin cesarki już ustalony na 12.04.2012, czyż nie ładnie wyglądają te 12stki?
Dziękuje wszystkim za tak ciepłe przyjęcie mnie do dyskusji ;-)
Iskierka ja problem łóżeczka rozwiązałam właśnie w taki sposób jak napisałaś. Do sypialni kupiliśmy łóżeczko i komodę(takie lepsze i ładniejsze), a do salonu zwykłe łóżeczko z Ikei, właśnie po to, żebym nie musiała co chwilę latać po schodach
. Do łóżeczka z Ikei kupiłam materacyk z Ikei, a do tego lepszego wciąż nie mam materaca i powiem Wam szczerze, że trudno tu coś znaleźć, szukałam tych dwustronnych kokosowo-gryczany. Chyba tak jak Wy dziewczyny, zacznę zamawiać rzeczy z allegro, zastanawiam się tylko czy z przesyłką za granicę nie wyjdzie na to samo. Wciąż kompletuje ubranka. Marnie to na razie wygląda, bo nie mogę znaleźć takiego sklepu, który by mi odpowiadał. Kupiłam kilka body w Zeemanie, ale jakością nie grzeszą. Teraz brakuje mi kogoś w rodzinie, komu niedawno urodziło się dziecko..
No ale cóż, staram się nie zwariować na punkcie ubranek dla dzieci, myślę że w Polsce byłoby trudniej, bo jakoś mam wrażenie, że mamy lepszy wybór.
Paulina ja jestem w tej samej sytuacji co Ty
nie znam niderlandzkiego, a co najgorsze, nie chce znać! Jakoś nie cierpię tego języka. A czas na naukę niderlandzkiego, wolę przeznaczyć na angielski. Również brakuje mi tu koleżanek i polskich plotek:-( no ale kto wie,może tak się rozkręcimy, że zorganizujemy jakieś wielkie spotkanie samotnych mam w Holandii
Jest tu ktoś z Eindhoven?:-)