anp
mama Alexa
Witam nowe mamusie!!Dziś mialam fajny dzien,i szybko mi zlecial,,troszke Was czytałam ale nie pamietam juz raczej nic.Życze dobrej nocy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śniegu prawie 1 cm, a dzięki niemu w całym kraju korek na 300 km;-) hehe "Zima" zaskoczyła tutejszych kierowców;-)
Haha, a ja własnie doAlphen czesto jeżdże na zakupy, bo u mnie w Woerden to strasznie sklepy porozrzucane a u Ciebie wszystko razem - C&A, Media Markt, Zeeman. Kruidvat, Hema - prawie wszystko w jednym miejscu. Zaparkuję i wszedzie mam blisko. A u siebie to sie nachodzę strasznie a miasteczko chyba wielkością porównywalne do siebie nawzajem.alphen to jest tak pomiedzy bym powiedziala, ani wioska ani duze miasto i bardzo mi sie tu podoba, jak mala zacznie chodzic do szkoly to mam 5min na pieszo no ale jesli chodzi o zakup czegos z odziezy to niby jest tu pare sklepow ale jak dla mnie to nic a nic nie da sie tu kupic. Moze dlatego ze ja do Szczecina przyzwyczajona, tam na zakupach to zawsze pieniedzy za malo hehe dlatego tutaj zawsze na zakupy musze jechac do jakiegos wiekszego miasta, a teraz juz mam pietra...
ja też tak mam u siebie. Zegveld to wioska z jednym sklepem spożywczym, do którego nie chodzę jak nie muszę bo drogo i nie wszystkie ekspedientki są uprzejme. Jeszcze do niedawna były dwie szkoły, ale jedną zamknęli i mój syn musi dojeżdżać do Woerden. A nie chcę posyłać go do szkoły typowo protestanckiej, a tylko taka tu została. Już wole openbareschool (nie wiem czy dobrze napisałam), czyli ogólnowyznaniową.Wy kobitki piszecie ze mieszkacie w malym miasteczku a ja co mam powiedziec tylko jeden maly sklep spozywczy i nic wiecej dobrze ze chociaz szkola jest i nie musze dojezdzac
Czasem mnie dobija ten spokoj, ale latem jest fajnie 2 min i na plazy.