reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Thehague a w jakim szpitalu bd rodzic? Ja tez rodzilam w szpotalu, zastanawialam sie nad porodem w domu ale mnie nastraszyli....

Gosia ,Sencilla a wy gdzie rodzicie??

Aniu czyzby sie fryzura nie spodobala?;-):-DFaceci sa dziwni, czasem to sie zastanawiam co ja tu robie........:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
tak Michal sie tu urodzil ale w szpitalu:tak: teraz mam wskazane rodzic w szpitalu bo ostatnim razem duzo krwi stracilam i musialam zostac na obserwacji:tak: Wiec teraz mam problem z glowy...:tak:;-)

The Hague, witaj! ale sie umowilysmy dziewczyny, juz beda 4 mamy lutowe na naszym holenderskim watku :tak::happy:
Karola, ja bede rodzic w szpitalu, przy obu poprzednich porodach mialam komplikacje, wiec tez mam "problem z glowy"
wlasnie sie pieka szaszlyki cielece, mniam mniam. a na 19.30 ide na chwile na mecz z corciami, w ktorym gra moj maz, hihi :tak::nerd:
Ania, co z tymi facetami?!!?? ja wczoraj sie z moim pozarlam, az nie mialam weny, aby cos WAm napisac.. .:baffled:

A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z scheveningen, tak ladnie na dworze ze szkoda bylo w domku siedziec :-) no i moze to ostatni spacerek we dwojke :)
Naszla mnie taka ochota ze ide jakies tosti zrobic z pieczrkami serkiem i szyneczka mniaamm ... zapraszam oczywiscie hehe
A dziewczyny zastaniawiam sie czy kupic ten podgerzewacz do butelek czy sloiczkow, jest to praktyczne?? Korzystalyscie z tego?

karola82_82 rodze w Hotelu na Spoortlaan. co do "straszenia" to wlasnie nie popieram tego. Kazdy niech rodzi gdzie chce, nie sluchaj innych, tylko idz za glosem swojego sumienia. Nikt za Ciebie nie urodzi, wiec masz prawo wybrac gdzie chcesz i nic nikomu do tego. :*
LU2012CY oj ale fajnie, dzisiaj fajna pogoda, wiec spacerek wskazany :) tez w sumie chcialam wyjsc gdzies na spacer, ale ta cala Haga juz mi sie znudzila, nawet nie ma gdzie pospacerowac :D :D nawet dzisiaj mowilam do mojego faceta, ze tu takie nudy, nawet do Scheveningen mi sie znudzilo... moze czas na wyprowadzke heheh :)

TheHague my juz wlasnie dawno w scheveningen nie bylismy :) czesto do Noordwijku jezdzilismy ... Wyprowadz sie do Alphen hehe bede miala z kim na spacerki chodzic jak moj bedzie w pracy :) i dzidzi bede w tym samym wieku :) moze z tego samego dnia ... ale sobie marze, nie?? hehe

LU2012CY co do tego podgrzewacza to nie wiem jaki on jest czy praktyczny czy nie bo nie mialam go przy pierwszym dziecku, ale czasem jak w nocy wstawalam i chcialam podgrzac odciagniete mleko albo jak mialam goraczke i nie moglam karmic to to w myslach wyklinalam ze przydaloby mi sie cos takiego. Dlatego teraz udalo mi sie kupic w Kringloop (nie wiem jak to sie pisze) za 1 euro, gdzie widzialam taki sam w KijkShop za 50. Najwyzej nie bede zalowac wydanych pieniedzy :-)

reklama
LU2012CY co do tego podgrzewacza to na marktplaatsu tez mozna uzywane kupic nawet za 2 euro :D kiedys na to polowalam, ale moja kolezanka powiedziala ze to nie jest az takie przymusowe, wystarczy wlozyc do goracej wody z czajnika na chwile i mleczko juz cieple :) no ale jesli "w praniu" sie okaze, ze bede potrzebowac, to wtedy wygrzebie na marktplaatsu wlasnie :)

Do góry