reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Karola,
ja odebralam swoje babybox w Prenatalu i w Etosie, musisz isc do sklepu i wziac karteczke, wyslac ja, a pozniej Ci na maila przychodzi zaproszenie po odebranie paczki wraz z kodem kreskowym i odbierasz paczuszke w sklepie w Twojej okolicy.
ja dzis mam wolne, wiec zrobilam z malymi kartki swiateczne, pierwsza seria.
zrobie zdjecie, to sie pozniej Wam pochwale. ale dzieci mialy radoche :tak::-D

Ja wam szczerze sie przyznam ze calkiem sobie zapomnialam o tych gratisach:zawstydzona/y: jak bylam z Victorem w ciazy... no coz teraz juz za pozno hihi.... Sencilla moje kartki juz poszly do PL mam tylko nadzieje ze ...dojda na czas :-) ..

Iguana gdzie sie podzialas>?:cool2:

Iguana pewnie Jankiem się zajmuje. Ja swojego do spania właśnie położyłam, zjem obiadek i może sama na godzinkę się położę bo ja straszny śpioch jetsem i teraz mi ciężko jak taka niedospana chodzę;))

Iguana pewnie Jankiem się zajmuje. Ja swojego do spania właśnie położyłam, zjem obiadek i może sama na godzinkę się położę bo ja straszny śpioch jetsem i teraz mi ciężko jak taka niedospana chodzę;))

slodkich snow w takim razie...:cool2: a ja kawke i musze ogarnac kuchnie bo wlasnie skonczylam moja zapiekanke robic...:-D

Załączniki

• DSCF8481.jpg
    DSCF8481.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 38
witam i ja:tak:
mąż ma prace, dziś był na tej rozmowię i od poniedziałku zaczyna:)więc super, teraz jak się mu tam ułoży będziemy tak szukać mieszkania na początku przyszłego roku.

aniahaven zapiekanka mniam mniam:)
Gosia udanego wypoczynku!

potrzebuje na szybko zaproszenie na urodziny dla holenderskiej dziewczynki(od mojego Piotrka) Jak napisac na zaproszeniu zeby na określona godzinę i z rodzicami???
sorki ze tak na "sucho" piszę :zawstydzona/y:

aOla proponuje taki tekst:
Beste (tu imie dziewczynki),
Wij nodigen jou uit voor de verjaardag van Piotrus (bo to urodziny PIotrusia, tak?).
Je ouders zijn ook van harte welkom.
Het feestje begint om (godzina i data)
Ons adres is: (i tu dajesz adres)

Groetjes, (i tu dajesz imie zapraszajacego)

Dziekuje dziewczynki za linki:tak::tak: Nie czuje ze rymuje:-D:-D
Aniu ja jak bylam w ciazy to tez zadnego gratisa nie wzielam ale moze nastepnym razem sie przyda ;-)

Ogladamy wlasnie Rodzinka pl uwielbiam ten serial:tak:

reklama
Do góry