AnnaJ007
Fanka BB :)
Karola ja korzystałam z tych linków ale zapisanych ich oczywiście nie mam. Odeślę Cię do Iguany może ona robi skrupulatniejsze notatki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola,
ja odebralam swoje babybox w Prenatalu i w Etosie, musisz isc do sklepu i wziac karteczke, wyslac ja, a pozniej Ci na maila przychodzi zaproszenie po odebranie paczki wraz z kodem kreskowym i odbierasz paczuszke w sklepie w Twojej okolicy.
ja dzis mam wolne, wiec zrobilam z malymi kartki swiateczne, pierwsza seria.
zrobie zdjecie, to sie pozniej Wam pochwale. ale dzieci mialy radoche
Iguana pewnie Jankiem się zajmuje. Ja swojego do spania właśnie położyłam, zjem obiadek i może sama na godzinkę się położę bo ja straszny śpioch jetsem i teraz mi ciężko jak taka niedospana chodzę)
ja też właśnie oglądam, najfajniejszy ten najmłodszyDziekuje dziewczynki za linki Nie czuje ze rymuje
Aniu ja jak bylam w ciazy to tez zadnego gratisa nie wzielam ale moze nastepnym razem sie przyda ;-)
Ogladamy wlasnie Rodzinka pl uwielbiam ten serial