reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

witam
ale pogoda za oknem, okropni wieje, nic tylko w domku siedzieć, mieliśmy się wybrać na bazar ale mały akurat usnął i szkoda mi było go budzić bo przedtem okropnie marudził.

miłej niedzieli :-)

reklama
Witam!!!

U nas też straszna pogoda mieliśmy jechać na zskupki ubraniowe bo dzisiaj koopzondag ale taka pogoda ze jednak zostajemy w domku tym bardziej że Julka ma katar to nie chcę jej ciągnąc na takie wiatrzysko !!!!

Dziewczynki a macie jakiś sprawdzony przepis na torta bo za tydzień mój mały kończy 4 latka i chcę sama zrobić .

Gosiu naciesz się mamą wypoczywaj w Polsce !!!

miłej niedzieli dziewczynki

u nas slonko wyszlo na chwil pare wiec wykorzystalismy i ...wyruszylismy na rodzinny spacer...dzieciaczki poodychaly swiezym powierzem i spokojniejsze znowu w domku...

Agnes ja tez mialam taki zakupowy plan ale jak przyszla ulewa:crazy: to mi sie odechcialo...:baffled:
na pocieszenie upieklismy biszkopta z galaretka i ...delektujemy sie nim przy kawce:-D

witam wieczorowo,
my bardzo aktywny dzien mielismy, wiec teraz juz padam na nos.. dzieci w pizamach, ale szaleja jeszcze z tata...
Agnes, ja mam kilka sprawdzonych przepisow na torta, a interesuje Cie praco- i czasochlonny, czy raczej prosty i szybki? bo mam jeden taki fenomenalny przepis, ale z tym jest roboty a roboty..
GOsia, ciesz sie Mama, ciesz! moja tez przylatuje na swieta, szkoda tylko, ze w mojej firmie w okresie swiatecznym najwiekszy ruch, to pewnie po godzinach bede siedziec..
milego wieczorku!

Gosia, to Ci fajnie. Naciesz się mamą:-D Do nas przylatują na święta rodzice męża, są strasznie fajni, więc będzie wesoło. Po raz pierwszy na żywo zobaczą Janka, bo tak to jedynie foty im wysyłamy i rozmawiają sobie z wnuczkiem przez skypa.

Dzisiaj byliśmy całą rodziną na długim spacerku w parku, nawet nam słonko zaświeciło przez moment. Weekend zdecydowanie za szybko mi zawsze mija.

i ja mowie dzien dobry.
w sumie mam wkręt... o jacie! Ja generalnie biorę tabletki anty, wiec nie powinno byc niespodziewajek... ale ale... od kilku dni mnie tak strasznie jajniki bolą jak w pierszych tygodniach ciąży z Kubą... :/;/;/ i kurde nie wiem, zachcianki jakies są... w kolko bym jadła, papierosy przestają smakować... no i nie wiem, czy test machnąć :p boję się! :p

i ja mowie dzien dobry.
w sumie mam wkręt... o jacie! Ja generalnie biorę tabletki anty, wiec nie powinno byc niespodziewajek... ale ale... od kilku dni mnie tak strasznie jajniki bolą jak w pierszych tygodniach ciąży z Kubą... :/;/;/ i kurde nie wiem, zachcianki jakies są... w kolko bym jadła, papierosy przestają smakować... no i nie wiem, czy test machnąć :p boję się! :p

czasami nasza wyobraznia szaleje:-D ale test mozesz sobie machnac a co!:cool2:
Ja na dzis prace skonczylam....uffff... jurto powtorka z rozrywki i ... sroda wolna - na zakupy zaplanowana:tak::tak:

tak na szybko-znowu problemy z @ teraz mam go co 15dni!!! znowu do lekarza muszę iść Jak tu jest z antykoncepcją? tzn chciałabym tabletki ale z badaniami itp To wszystko rodzinny ???????????

reklama
Do góry