reklama
anp
mama Alexa
witam,
anp- Maya wazy 6,3kg a Lucas 7,2kg wiec jest ok, z Maya mam troszke problem (wszyscy mowia zeby sie nie martwic ale ja i tak mam swoje w glowie), dali jej inhalatorek na te odglosy ktore wydaje i postraszyli mnie troszke astma (tesciowa miala). Tz nie stwierdzili ale warto dac inhalator - i badz tu madry... wrrrr Zobaczymy czy cos sie polepszy.... trzymajcie kciuki.
Czesc dziewczyny!
Morgenrood to Lucas dobrze przescignal Maye jesli chodzi o wage!A co do tych odglosow to bedzie dobrze,unormuje sie jej to,nie martw sie tak,,,,,jesli ma astme to powinno jej przejsc po tym inhalatorku .Bedzie dobrze!!Daj jakies nowe foto slicznej parki!Pewno sie zmienily dzieciaczki,no i wpadnijcie na kawke do nas:-)Wybieracie sie na swieta do Pl??,bo kiedys mowilas??
A moj maz dzis ma wolne i pojechal po paszport brzdąca odebrac,wiec juz bedziemy mogli do Pl jechac jakby co??
Ostatnia edycja:
dziewczyny pomocy!potrzebuje czerwone słodkie wino, koleżanka przylatuje do mnie w sobote , a ja kompletnie się nie znam na tutejszych winach, może macie jakieś swoje ulubione?prosiłabym o nazwe
ale się zimno zrobiło brrrr.
pozdrawiam wszystkie
pozdrawiam wszystkie
dziewczyny pomocy!potrzebuje czerwone słodkie wino, koleżanka przylatuje do mnie w sobote , a ja kompletnie się nie znam na tutejszych winach, może macie jakieś swoje ulubione?prosiłabym o nazwe
pozdrawiam wszystkie
Tak naprawde slodkiego wina nie znalazlam:-) tutaj / nie wiem czy oni nie lubia czy co.../ ale jak kiedys potrzebowalam to lambrusco rose bylo pycha /troche z babelkami/ albo sangria...ale ja za nia nie przepadam...
anp
mama Alexa
Hej,
zobacz Gallo rożowe jest dobre,bo ja tez czerwonego nie znalazlam ,moze Porto.....
zobacz Gallo rożowe jest dobre,bo ja tez czerwonego nie znalazlam ,moze Porto.....
Hej,
porto jako afrodyzjak ale ciezko stawne.... moze jakies inne jeszcze znacie?
Iguana_
Fanka BB :)
Ja zawsze polecam wina mołdawskie, bo nigdy się nie zawiodłam jakie bym nie kupiła....choć nie wiem czy tutaj są popularne, bo nie zaglądałam na razie nawet na dział z winami;-)
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
To mój Tymcio))
Co do win to zauważyłam że tutaj popularne są z nowego świata czyli argentyna, chile itp. Polski sklep odradzam bo kupisz tam drogo i jakieś dziadostwo.Tutaj wina są naprawdę tanie i b.dobre.Niestety nie mogę polecić żadnego słodkiego bo takich nie lubię. Clauditka może idź po prostu do Gall&Gall albo do tego Dirka co ma tylko alkohole i zapytaj.