reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

morgenrood, czyzby ventolin z tuba? moj kuba dopiero co odstawil bo tez starszyli, ale przezlo po tym jak reka odjal... a mial tylko swisty po zapaleniu oskrzeli

reklama
witam,
anp- Maya wazy 6,3kg a Lucas 7,2kg wiec jest ok, z Maya mam troszke problem (wszyscy mowia zeby sie nie martwic ale ja i tak mam swoje w glowie), dali jej inhalatorek na te odglosy ktore wydaje i postraszyli mnie troszke astma (tesciowa miala). Tz nie stwierdzili ale warto dac inhalator - i badz tu madry... wrrrr Zobaczymy czy cos sie polepszy.... trzymajcie kciuki.

Czesc dziewczyny!

Morgenrood
to Lucas dobrze przescignal Maye jesli chodzi o wage!A co do tych odglosow to bedzie dobrze,unormuje sie jej to,nie martw sie tak,,,,,jesli ma astme to powinno jej przejsc po tym inhalatorku .Bedzie dobrze!!Daj jakies nowe foto slicznej parki!Pewno sie zmienily dzieciaczki,no i wpadnijcie na kawke do nas:-)Wybieracie sie na swieta do Pl??,bo kiedys mowilas??

A moj maz dzis ma wolne i pojechal po paszport brzdąca odebrac,wiec juz bedziemy mogli do Pl jechac jakby co??

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomocy!potrzebuje czerwone słodkie wino, koleżanka przylatuje do mnie w sobote , a ja kompletnie się nie znam na tutejszych winach, może macie jakieś swoje ulubione?prosiłabym o nazwe:)
ale się zimno zrobiło brrrr.

pozdrawiam wszystkie:)

dziewczyny pomocy!potrzebuje czerwone słodkie wino, koleżanka przylatuje do mnie w sobote , a ja kompletnie się nie znam na tutejszych winach, może macie jakieś swoje ulubione?prosiłabym o nazwe:)
ale się zimno zrobiło brrrr.

pozdrawiam wszystkie:)

Tak naprawde slodkiego wina nie znalazlam:-) tutaj / nie wiem czy oni nie lubia czy co.../ ale jak kiedys potrzebowalam to lambrusco rose:-D bylo pycha /troche z babelkami/ albo sangria...:tak:ale ja za nia nie przepadam:sorry:...

Ja zawsze polecam wina mołdawskie, bo nigdy się nie zawiodłam jakie bym nie kupiła....choć nie wiem czy tutaj są popularne, bo nie zaglądałam na razie nawet na dział z winami;-)

reklama
DSC_0252.jpg

To mój Tymcio;)))

Co do win to zauważyłam że tutaj popularne są z nowego świata czyli argentyna, chile itp. Polski sklep odradzam bo kupisz tam drogo i jakieś dziadostwo.Tutaj wina są naprawdę tanie i b.dobre.Niestety nie mogę polecić żadnego słodkiego bo takich nie lubię. Clauditka może idź po prostu do Gall&Gall albo do tego Dirka co ma tylko alkohole i zapytaj.

Do góry