Gosiu ode mnie tez gratulacje :* na kiedy masz termin? bo ja na kwiecien.
I w ogole mam pytanie, moze ktos sie orientuje, czy w tych kiderdagverblijf mozna zostawiac dziecko w roznych godzinach, w zaleznosci od potrzeb, czy musza byc sztywne godziny? Bo poki co planuje po porodzie pracowac na pol etatu a moj maz pracuje na rozne zmiany i bedziemy potrzebowac opieki mozne tak na 1-2 dni ale w roznych godzinach, w zaleznosci od tygodnia. I nie wiem czy te zlobki tak funkcjonuja czy musze jednak szukac opiekunki. Zreszta ciagle sie bije z myslami czy wracac do tej rpacy czy nie
Hej... co do kiderdagverblijf to z tego co sie orientuje godziny tam sa sztywne tzn; od 7.00 - 13.00 /1 zmiana/ i od 13.00 do 18.00 oczywiscie mozesz zabrac dziecko np o 11 ale i tak skasuja cie do 13.00 Dlatego ja uzywam gasthouder bo to ja mowie ile chce i za ile place!
A ja mam tez cudowny dzien- wlasnie zaproponowono mi prace /na legalu/ 10 h tygodniowo - kiedys pracowalam u tego pana zanim zaszlam w ciaze z Victorem;-) teraz wlasnie zadzwonil i zaprosil mnie na kawke zeby pogadac... plus jeszcze jeden - moge pracowac z malym no probleem...
Jupppiiii!