reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Gosiu ode mnie tez gratulacje :* na kiedy masz termin? bo ja na kwiecien.
I w ogole mam pytanie, moze ktos sie orientuje, czy w tych kiderdagverblijf mozna zostawiac dziecko w roznych godzinach, w zaleznosci od potrzeb, czy musza byc sztywne godziny? Bo poki co planuje po porodzie pracowac na pol etatu a moj maz pracuje na rozne zmiany i bedziemy potrzebowac opieki mozne tak na 1-2 dni ale w roznych godzinach, w zaleznosci od tygodnia. I nie wiem czy te zlobki tak funkcjonuja czy musze jednak szukac opiekunki. Zreszta ciagle sie bije z myslami czy wracac do tej rpacy czy nie :confused:

Hej... co do kiderdagverblijf to z tego co sie orientuje godziny tam sa sztywne tzn; od 7.00 - 13.00 /1 zmiana/ i od 13.00 do 18.00 oczywiscie mozesz zabrac dziecko np o 11 ale i tak skasuja cie do 13.00:dry: Dlatego ja uzywam gasthouder bo to ja mowie ile chce i za ile place!:-D

A ja mam tez cudowny dzien- wlasnie zaproponowono mi prace /na legalu/ 10 h tygodniowo:tak::tak::tak: - kiedys pracowalam u tego pana zanim zaszlam w ciaze z Victorem;-) teraz wlasnie zadzwonil i zaprosil mnie na kawke zeby pogadac... plus jeszcze jeden - moge pracowac z malym no probleem...:cool2:
Jupppiiii!

reklama
Aniu, gratuluję!!! Ale Ci się udało i jeszcze możesz pracować z Maluszkiem:-)

anp, jaki słodziak ten Twój chłopiec. Cały czas się uśmiecha? Cudnie. Mój Janek też coraz częściej się uśmiecha i zdecydowanie mniej już placze.

A tutaj dowody...

DSC_0046.jpgDSC_0048.jpg

ale slodkie usmiechy ma ten twoj synek Iguana... a ja sie musze pochwalic Victor znowu zaczal chodzic:tak: i ...spaceruje tam i z powrotem po calym domu...dobrze ze juz mu sie ta noga wygoila i sobie spokojnie smiga:-D....

Dzień doberek !

Aniu gratuluje starej -nowej pracy!!!:tak::-):tak: Super ze Viktor już śmiga na tej nóżce:happy2:
Anp Iguana śliczne dzieciaczki:tak:
Iguana uśmiech twoje synka powala:tak:

Dzis Michał ma urodziny w przedszkolu .Wczoraj paczuszki zrobiliśmy ( ale było zabawy:tak:) A dziś jeszcze dokupiłam ciasto dla pań:tak:
Pranko wstawione ,zupe mam od wczoraj na drugie risotto wiec dziś luzny dzień się szykuje:-):tak:

miłego dzionka

witam... a u mnie Karola na odwrot... pranko wstawiam - o obiedzie nie ma pojecia a do tego wszystcy w pizamach:-D i nic mi sie nie chce...strasznie mi sie spodobaly te wakacje:tak::tak:

witam jeszcze raz
Daanus dzisiaj mnie wyprzedzil i napisal pierwszy do was :-)
Dziekuje wam dziewczyny za mile slowa :-)
Teraz jestem chyba w 12 tyg. ale jeszcze raz musimy to sprawdzic u poloznej, bo ja chyba sie pomyilam z data mojego okresu dlatego takie niescislosci mamy:-p ale wg. echa powiedziala ze wyglada na 12tydz. i 5 dni. Ja juz tez sie coraz lepiej czuje, przynajmniej ataki glodu juz mi minely:tak:
Anp ja pochodze ze slaska z okolic Gliwic.
Dziewczyny slicznych macie chlopakow:tak:
U mnie juz tez jedno pranie wyprane i wysuszone i nastepne sie juz kreci, a my idziemy na dwor wykorzystac ladna pogode.
Aniu gratki z nowej pracy :tak:

reklama
Do góry