reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
moje maluchy w wakacje spały do 9 :p ale teraz czas szkolny wiec zaczęły wstawac o 7 ale i tak do 8 lezą w lozku i bajki oglądają (w weekend)

jak się nazywa i gdzie mogę kupić folię ozdobną na okno?

hej dziewczyny, czy moglybyscie mi przetlumaczyc na polski na co sa tu szczepienia dla dzieciaczkow w odpowiedznich miesiacach zycia, nie mam pojecia na co je szczepie ;)

witam
Jestem Aniu, wczoraj zrobilam sobie wolne od kompa ;-) a tymi wypiekami to smaka narobilyscie :szok: ze chyba zaczne sie do was wpraszac na wyzerke :-D
Ja na mojego dzieciaczka nie narzekam bo przewaznie wstaje o 8.30 wiec idzie jakos wytrzymac :tak:
Morgenrood szczepienia sa chyba takie same jak w Polsce, pamietam tylko ze Daana zaszczepili dodatkowo na zapalenie watroby typu "?" z powodu ze czesto jezdzimy do Pl, a w Pl to szczepienie jest obowiazkowe
udanej niedzieli wam zycze, ja ide do pracy i posiedze pewnie do 15 zeby godz. troche zrobic, wiec nie za duzo bede miec z niedzieli

witamy

szczepienia sa takie same jak w Pl tylko dodatkowo jeszcze sa tutaj Pneumokoki -to chyba dobrze ))

pogoda taka sobie wiec my sie wprosilismy do Agnes *** i po drodze do nastepnej kolezanki wiec caly dzien prawie poza domem )))

Milego dnia

reklama
Do góry