reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry !!!!

my już też po wakacjach:tak::tak::tak::tak:z powrotem w Holandii:tak::tak::tak:
pogoda do niczego że faktycznie mi też się nic niechce :tak::tak::tak:
Clauditka ja też szukam mieszkania ale cięzko mi to idzie poki co mamy gdzie mieszkać tylko tu nie mam meldunku :tak::tak::tak:

nara miłego dnia;-);-)

reklama
Hej.. u nas tez slonko nie swieci ale nie pada... ja zaliczylam 3 godz pracy, odebralam Karinke ze szkoly i... z tej spontanicznosci:szok: zafundowalam dzieciakom chomika:-D... Klatke z drugiej reki kupilam za 2,50e a chomik od kumpeli bo miala 6 i ...chciala sie pozbyc...trocinki i karme po drodze nabylismy :tak: i... dzieciaki siedza przy stole i napatrzyc sie nie moga...:cool2:
Ide leczo gotowac bo juz mi sie nocami sni...haha...

Agnes witaj z powrotem, jak dzieciaczki?

Hej Aniu moje dzieci ok już doszły do siebie zwłaszcza Julka była tak rozregulowana niedospana przez to marudna że masakra ale teraz już odespala i normalnie nie to samo dziecko:tak::tak: leczo mówisz będziesz robić pycha :tak::tak::tak:ja dziś zrobiłam krokiety z pieczarkami nasmażyłam się tych naleśników ze mam dość a moje dzieci naleśniki wcinają jak są jeszcze gorące tak lubią ze muszę im robić bardzo czesto:tak::tak::tak:

Hej Aniu moje dzieci ok już doszły do siebie zwłaszcza Julka była tak rozregulowana niedospana przez to marudna że masakra ale teraz już odespala i normalnie nie to samo dziecko:tak::tak: leczo mówisz będziesz robić pycha :tak::tak::tak:ja dziś zrobiłam krokiety z pieczarkami nasmażyłam się tych naleśników ze mam dość a moje dzieci naleśniki wcinają jak są jeszcze gorące tak lubią ze muszę im robić bardzo czesto:tak::tak::tak:

Ooo kochana nawet sobie nie wyobrazasz co ja przeszlam z Victorem po przyjezdzie z PL ;/ ale jeden wieczor go przemeczylam i rano juz sam ladnie spal...bez 2 godzinnych wrzaskow!!! ;)

Krokiety tez robilismy w zeszlym tygodniu, pycha byly i anie jeden nie ocalal do zamrozenia na "czarna godzine""
Ide prasowac...leczo gotowe...

dobry wieczor! u mnie wlasnie wyszlo sloneczko po calym pochmurnym dniu. padam po pracy... zycze wszystkim milego wieczoru!

hejka
gdzie to słonce jade w niedzielę na zakupy po wiatrówkę dobrze ze kalosze juz mam..........

moj synek od poniedziałku poszedł do szkoły i jest super Dzis byla u nas wychowawczyni i bardzo go chwaliła Ze zdolny ładnie maluje i ze umie używać nożyczek
eusa_shifty.gif
jak widziałam jak tu dzieci malują to on Picasso No i ze umie pisać i w ogóle mama obrosła w piórka
new_biggrin.gif
Bedzie miał dodatkowe zajęcia z nauki języka Alicja na razie w domu moze od pazdiernika pojdzie do ich przedszkola a jak nie to od stycznia(od dnia urodzin) do szkoły

jak widze to maluchy-dziewczynki w kozakach to nie wyrabiam Nie wiem jak mozna w lato zakładac kozaki

hejka
gdzie to słonce jade w niedzielę na zakupy po wiatrówkę dobrze ze kalosze juz mam..........

moj synek od poniedziałku poszedł do szkoły i jest super Dzis byla u nas wychowawczyni i bardzo go chwaliła Ze zdolny ładnie maluje i ze umie używać nożyczek
eusa_shifty.gif
jak widziałam jak tu dzieci malują to on Picasso No i ze umie pisać i w ogóle mama obrosła w piórka
new_biggrin.gif
Bedzie miał dodatkowe zajęcia z nauki języka Alicja na razie w domu moze od pazdiernika pojdzie do ich przedszkola a jak nie to od stycznia(od dnia urodzin) do szkoły

jak widze to maluchy-dziewczynki w kozakach to nie wyrabiam Nie wiem jak mozna w lato zakładac kozaki

Co do kozakow....;) CO KRAJ TO OBYCZAJ... a lato hmmm to juz chyba minelo ... czas poszukac kozakow na strychu...hihi...
Ja prasuje jeszcze - slodkich snow spiochy...

Dobry wieczor
a wy gdzie dzisiaj sie podzialyscie?????? ladna pogoda i wszystkie korzystaja :-)
my tez dzisiaj na dworze, kupilismy wczoraj piaskownice na marktplaats'u, dzisiaj piasek i Daan siedzial calu dzien z sasiadkami a ja mialam spokoj :-)

super Gosia, trzeba czasami odetchnac.
ja jeszcze nie spie, bo robie makowca. jutro mam pozegnanie w pracy i musze sie poWYPIEKowac troche teraz :)

reklama
Dobry wieczor
a wy gdzie dzisiaj sie podzialyscie?????? ladna pogoda i wszystkie korzystaja :-)
my tez dzisiaj na dworze, kupilismy wczoraj piaskownice na marktplaats'u, dzisiaj piasek i Daan siedzial calu dzien z sasiadkami a ja mialam spokoj :-)

My tez nabylismy wlasnie piaskownice z tzn;bramy za 3,50e ...tata piasek zakupil i...ubaw jakiego swiat nie widzial...:-)

Sencilla daj kawalek...pliiis ;-)

Załączniki

• DSCF6675.jpg
    DSCF6675.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF6672.jpg
    DSCF6672.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 51
Do góry