reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Fajne te piaskownice macie...
Kiedyś też planuje taką zakupić)) ale to jeszcze dalekie plany, bo najpierw to dziecko musi się urodzić a później do tej piaskownicy podrosnąć))
Kiedyś też planuje taką zakupić)) ale to jeszcze dalekie plany, bo najpierw to dziecko musi się urodzić a później do tej piaskownicy podrosnąć))
Iguana_
Fanka BB :)
ja jeszcze nie spie, bo robie makowca.
Oł, ja też poproszę kawałek:-) Jak ja tęsknie za sernikiem wiedeńskim!!!....nigdzie tutaj nie można go dostać, przynajmniej nie wypatrzyłam, a ze mnie to raczej kiepski cukiernik;-)
Rodzina obiecała podesłać niedługo jakąś paczkę autokarem z polskimi frykasami, to zamówiłam sernik, może dojedzie, hehe
witam się
w końcu znależlismy mieszkanie, hura! no i jutro przeprowadzka, już mi się niechce tego wszystkiego układać:/
ojj ja też bym sernika zjadła, takiego pysznego, sama umiem tylko na zimno zrobić, a makowiec to mój mężowy uwielbia, ale ja raczej mu nie zrobie, bo nie umiem.
wszystkie maluszki superowe, korzystają z ładnej pogody
pozdrawiam i życzę miłego weekendu!
w końcu znależlismy mieszkanie, hura! no i jutro przeprowadzka, już mi się niechce tego wszystkiego układać:/
ojj ja też bym sernika zjadła, takiego pysznego, sama umiem tylko na zimno zrobić, a makowiec to mój mężowy uwielbia, ale ja raczej mu nie zrobie, bo nie umiem.
wszystkie maluszki superowe, korzystają z ładnej pogody
pozdrawiam i życzę miłego weekendu!
Hej, hej...
A ja wlasnie w planach mam sernik wiedenski piec - sereK sie juz rozmraza wiec najpozniej jutro bedzie pachnial nim caly dom...ja tez uwielbiam go a moj M po prostu przepada za takim mokrym sernikiem jaki pieke...
Jak na razie Karina przyprowadzila kolezanki ze szkoly i buszuja po domu...
Ladnie sie weekend zaczal :-):-):-):-)...a ja jutro mam extra zadanie, pomoc pakowac sie holenderce bo sie przeprowadza wiec sernik musze machnac z rana bo jak wroce to padne na...twarz chyba,....
No to tyle - MILEGO WEEKENDU....
A ja wlasnie w planach mam sernik wiedenski piec - sereK sie juz rozmraza wiec najpozniej jutro bedzie pachnial nim caly dom...ja tez uwielbiam go a moj M po prostu przepada za takim mokrym sernikiem jaki pieke...
Jak na razie Karina przyprowadzila kolezanki ze szkoly i buszuja po domu...
Ladnie sie weekend zaczal :-):-):-):-)...a ja jutro mam extra zadanie, pomoc pakowac sie holenderce bo sie przeprowadza wiec sernik musze machnac z rana bo jak wroce to padne na...twarz chyba,....
No to tyle - MILEGO WEEKENDU....
A
aOLA
Gość
Ania a skąd masz biały ser? jest tutaj?
jade w niedziele po wiatrówkę nic bardziej potrzebnego tu nie widzę Ale koszmarna pogoda buuuuuuuuuuuuuuu
jade w niedziele po wiatrówkę nic bardziej potrzebnego tu nie widzę Ale koszmarna pogoda buuuuuuuuuuuuuuu
Ania a skąd masz biały ser? jest tutaj?
ser mi z PL systematycznie co dwa tygodnie dowoza a tobie po co ta wiatrowka? do kogo bedziesz szczelac?
A
aOLA
Gość
wiatrówka-kurtka
musze skombinować ser biały
musze skombinować ser biały
reklama