reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
witam
Widze dziewczyny ze aktywnie i przyjemnie spedzilyscie weekend, ja musialam jak zwykle do pracy isc i taka wypluta przyszlam :cool:
Ja tez bardzo chetnie pojechalabym znowu do Amsterdmu, ale najblizszy termin to pazdziernik musze jechac na szkolenie wiec nici z przyjemnosci
udanego wieczorku, ja ide ogladac grenzeloos verliefd fajny program :tak:

Witam.
Pogoda w weekend dopisywała...powiem szczerze że jestem w Holandii od czerwca i pierwszy raz tak dobra pogoda była.Już się bałam że tu ciągle pada deszcz i że w depresję popadnę w związku z tą pogodą...;)
Ja w sobotę byłam w Neeltje Jans w Zeeland i na pięknej plaży, słońce świeciło aż do wieczora...;)
Wczoraj natomiast plażowałam niedaleko Amsterdamu....i to tak naprawdę dopiero mi uświadomiło że mieszkam nad morzem...
Pozdrawiam i miłego dnia życzę, a dziś u mnie świeci słoneczko, na razie przynajmniej...;)

witam......
tez chce mieszkac nad morzem )))....
planowalismy jechac choc na wekend nad morze ale jakos sie nie udało..szkoda
teraz siedze i szukam auta w necie ....jak narazie to tylko marktplats przewertowalam i nic ciekawgo nie znalazlam jak juz cos fajnego to drogie !!!
nie wiem jakie jeszcze sa inne stronki tanszymi autami??.. moze ktoras wie ??
milego wieczorka moje dzieci spia od godzinki

faktycznie 2000 strona, może się jeszcze załapie:)
a my prawdopodobnie będziemy mieszkać w Rotterdamie, znależliśmy coś, czekamy jeszcze na telefon bo ktoś był przed nami.
pozdrawiam!

reklama
Do góry